HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (162/349) > >>

beigli69:
Dupla oldal?
először is nyilvános bocsánatkérés dokitól mert már megint sikerült ellinkeskednem a dolgot.
a feliratpedig azért lett ilyen mert doki változata esetén Robin R betűje nagyon belelógott/takarásba került volna a Superboy logo által, és azt sem szerettem volna hogy kétsoros legyen, és az első oldalra kerüljön a cím. A logókat pedig az eredeti képról kivágtam, majd körvonalazással lettek egyengetve. ja és 2 órán keresztül a Battlefield 2 Armoured Fury kieg témája bömbölt a fülembe  

-BuB:
Hm, azt hittem az ilyen esetek csak legendák!

talgaby:
Mert akkor nem nagyon találkoztatok még olyasmivel, aminek két írója volt (pedig gyakori dolog, filmeknél pláne). Ilyenkor általában az egyikük találja ki a történet cselekményvázlatát (plot), a másik meg a dialógusokkal foglalkozik. Képregényeknél ez sokszor úgy megy - mint itt is - hogy valaki ad egy forgatókönyvvázlatot, amiben vagy benne van a panelenkénti lebontás, vagy nincs, és a másik író belerakja a szövegeket, esetenként meg le is bontja a rajzolónak, mit kell látni az egyes oldalakon. Itt valószínűleg utóbbi történt (bár ahhoz jó lenne látni Sam Loeb eredeti forgatókönyvét).
De amúgy ilyen írói rendszerben működött a nálunk olvasható Heroes Reborn-sorozatok füzeteinek java része.

keildavid:
Először én se értettem Sam Loebról, hogy ő írta azt a képregényt. De most már én is kezdem tisztán látni, hogy mi a lényeg.

-BuB:
Oké, köszi, kezdek már tisztán látni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése