HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Most már érthető, hogy miért írtad a főoldalra, hogy ez a történet spoileres. De igazad van, majd meglátjuk, amikor megjelenik a Végtelen Válság. Köszi a választ dr samson. Semmi baj, tényleg nem kell a Végtelen Válságról reklámozni.
dr samson:
Nos, a spoileres kérdésre a válasz az, hogy majd a Végtelen Válságból megtudod. Igazából szerintem nyilvánvaló, de mivel az egyik legnagyobb spoilere a Válságnak, ezért inkább nem reklámozom, bocsi.
keildavid:
Elolvastam a Superman/Batman 26. számát. Olyan megható, szomorú történet volt. Érdekes az volt benne, hogy Superboy vicces volt egy kissé. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Bár egy valamit nem értek. Az a szobor Superboyról, amit láttam a végén. Mit akart jelenteni? Talán Superboy meghalt? Csak nem a Végtelen Válság idején történt vele valami?[/span]
Érdekes még az volt a történetben, hogy sok emberek dolgoztak a képregényen. Sokan ismerték Sam Loeb-ot. Az utolsó oldalon volt egy üzenet. A füzetből befolyt pénzösszeg a SAM LOEB FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJ ALAPÍTVÁNY támogatására fordított."
Nos a végén még annyit, hogy ezer köszönet dr samson, talgaby és beigli69 a képregényért. Sam Loeb in Memoriam.
zozi56:
Frissültünk!
Superman/Batman 26.
Superman/Batman 26. (1024 pixel)
Galamb:
--- Idézetet írta: zozi56 ---Igen, ahogy mondod.
--- Idézet vége ---
Végre!
A rész jó volt, Selina végre megtette azt, amit kellett, kiváncsi leszek, hogy alakul a sorsa. A honosítás pazar lett, köszi!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése