HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
Nos, egyrészt mi is köszönjük a véleményeket. Örülök, hogy viszonylag sok megnyilvánulás van itt hozzá a fórumon.
--- Idézet ---de nekem a 4. oldalnál már sajgott a szemem a stílusváltásoktól.
--- Idézet vége ---
Nézőpont és megszokás kérdése. Nekem speciel csak némelyik rajzoló stílusával voltak gondjaim...
--- Idézet ---de egészen idáig csak a The Kid Who Collects Spider-Man című Pókember sztori (ASM #248) váltott ki belőlem olyan mély szomorúságot hogy arra szavak sincsenek. Most már "Sam története" is ebbe a zártkörű, elit kategóriába tartozik nálam
--- Idézet vége ---
Amikor először olvastam hónapokkal ezelőtt, akkor engem is nagyon megrázott a sztori. Annyira, hogy egymás után háromszor is elolvastam, és még aznap este elkezdetem az egész számot lefordítani. Nem sok képregénnyel esett ez meg eddig nálam...
Igazából amúgy én úgy szerettem volna, hogy egy szép nagy One Year Later frissítés része lett volna ez a képregény és a Teen Titans 34-37. számaival együtt ment volna ki, mert úgy lett volna az igazi az első sztori. Meg az abszolút csúcs az lett volna, ha a Supergirl 9. száma is kikerült volna egyúttal velük, mert az is ezt a témát dolgozza fel...
--- Idézet ---Mindenképp megkísérlem eredetiben is beszerezni.
--- Idézet vége ---
Nem lesz egyszerű. Magyarországon szinte beszerezhetetlen (csakúgy, mint az F4 vol1 utolsó két száma), én is Párizsból hozattam 5 euróért! Mondjuk ennek is köszönhető, hogy most már van új szkenn belőle, mert ebből csináltuk nektek az 1680-as felbontású szkent, abból meg az 1024-est...
Ben Reilly:
Superman/Batman 26: Az első történet tetszett is meg nem is, értettem a lényegét és a mondanivalóját. Az olyan sztorikat amelyeket több alkotó (rajzoló) készít mindig is zavarónak találtam és persze tisztában vagyok vele, hogy a füzet célja az volt hogy a közös munkával fejezzék ki tisztelgésüket, de nekem a 4. oldalnál már sajgott a szemem a stílusváltásoktól. Azért kellemesen tanulságos, humoros és érzelem gazdag sztori volt, örülök hogy elolvashattam.
A füzet második története viszont teljesen és totálisan mellbe vágott. Rengeteg képregényt olvastam már, tényleg a számát sem tudnám megmondani, de egészen idáig csak a The Kid Who Collects Spider-Man című Pókember sztori (ASM #248) váltott ki belőlem olyan mély szomorúságot hogy arra szavak sincsenek. Most már "Sam története" is ebbe a zártkörű, elit kategóriába tartozik nálam és fogadjátok mérhetetlen hálám azért, hogy honosítva elolvashattam. Mindenképp megkísérlem eredetiben is beszerezni. Uraim, egy élmény volt.
Kent22:
Köszönöm.
Asys:
Én is köszönöm Beigli69-nek,Talgaby-nak és Samson dokinak a Superman/Batman 26.-ot!
Megható story volt,sajnálom a srácot...
Úgy érzem,hogy az alkotók méltó módon emlékeztek meg róla!
Superboy és Robin párbeszéde rendkívül poénosra sikeredett!
dr samson:
--- Idézet ---De amúgy ilyen írói rendszerben működött a nálunk olvasható Heroes Reborn-sorozatok füzeteinek java része.
--- Idézet vége ---
Mondok mást is: ha megnézitek a DeFalco-s F4-ek is hasonló rendszerben működnek, csak ott is mindig ott van, hogy cselekmény, zöveg és rajz, mert DeFalco Mester és a rajzoló együtt dolgozik rajta. És igen, ciki, de a rajzoló nevét soha nem jegyeztem meg...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése