HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
Hát, ha te vagy az igazi Shazam, akkor nem... Viccet félretéve: nem is tudom, hogy neki mikor volt utoljára önálló sorozata vagy minije, leszámítva a gyerek verziót... Az utolsó sztori, amiben tudom, hogy mostanában szerepelt, az is a JSA-ban volt. Az mondjuk tetszett is, de nem miatta, hanem Black Adam miatt.
Shazam!:
minden olyan képregényt letöltöttem amibe szerepel és el is olvastam de azokban csak vendégszereplő volt. Olyanra gondoltam ahol ő a főszereplő.
és akk dr samson engem se szeretsz ???
talgaby:
Meg ott a Kingdom Come, abban is elég nagy szerepe van.
Egyébként tényleg annyi a helyzet, hogy egyetlen honosító sincs, aki komolyabban szívügyének tekintené. És amíg nem akad ilyen, nem is lesz Shazam! magyarul.
dr samson:
Mert senki sem honosít belőle. Én konkrétan nem is nagyon kedvelem a karaktert és bár a múltkor nézegettem egy Supermannel közös történetét, de a végén elvetettem a honosítás öteletét és nem is valószínű, hogy tőlem nagyon lehet majd olyan honosítást látni, amiben ő van.
Egyedül a Bosszú Napja minit tudom mondani most neked hirtelen a NewGen-en, amiben ő is szerepel, és jó alalposan helyben is hagyja őt a Szellem.
Shazam!:
Shazam(Captain Marvel) képregény miért nincs?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése