HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (112/349) > >>

Ben Reilly:
A francba. Most értem a végére a 3. "felvonásnak" és ez a befejezés totál agyonütött.
Az orosz Superman valójában nem földönkívüli, hanem Luthor egy leszármazottja a jövőből. Nagypapa paradoxon a köbön.
Visszaszívok minden negatívumot amit mondtam. A történet így egyben csodálatos és megrázó. Szinte sokkos állapotban vagyok. Nagy köszönet érte, és érdemes lesz beszerezni eredetiben. Köszönöm, egy élmény volt elolvasni.  :worship:

talgaby:

--- Idézetet írta: Zigota - 2010. Január 23., 19:15:55 ---És mióta olyan okos Superman, hogy tudja irányítani a gazdaságot, stb...?
--- Idézet vége ---
Mindig is az volt. Az idei év második felében belekezdünk (csak nem ezen az oldalon) egy másik Superman-történetbe, ott még jobban kijön az emberfeletti intelligenciája. Nagyon ritkán alkalmazzák az írók - többnyire történetegyensúlyi okok miatt - ezt a tulajdonságát, de hihetetlen elmével bír valójában. Olyan okos, mint amilyen erős.

Zigota:
Végigolvastam, és a vége tényleg nagyon jó lett!

Balakin:
Ezer köszi a Red Sonért meg poén volt ahogy feltöltöttétek az oldalra! Kicsit a vége volt csalódás. 4 oldalla előbb fejeztem volna be és ahogy előtem szóló is mondta 12 órával arrébb...nekem az úgy lett volna poén....de amúgy nagyon zsír volt mégegyszer köszi!!!!

Asys:
Nagyon szépen köszönöm Talgaby-nak, Sepi-nek és Gorgiasz-nak a Superman: Red Son című képregényt!  :worship: :worship: :worship:
Nekem nagyon tetszett ez a story!  :brow:
A történet olvasása közben nekem is beugrott néhány ,,óriási'' képregényfilm (V for Vendetta, Watchmen)...  ;)
Voltak megmosolyogtató dolgok (pl. az usánkával kombinált Batman-maszk és az összecsavarozott bataráng)  :badteeth: , de összességében tényleg egy elgondolkodtató és hangulatos alkotás!
A csattanó pedig tényleg nagyot üt!  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése