HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Gamma Leonis:
Köszönöm a Red Son-t! :worship: Ugyan már megvan a netről letöltve angolul, de most pontosíthattam a saját fordításomat.
A vége "poén" angolul is leesett. Egyértelmű. Bár a végén kivételesen mínusz 12 órával érthetett volna földet és akkor még jobb lett volna a csavar. De így is jó a történet. Csak nem szeretem a végtelen ciklusokat. :brow:
zozi56:
Vagy ha spoilerezel:
--- Kód: ---[spoiler]rejtett szöveg[/spoiler]
--- Kód vége ---
Eredmény.
rejtett szöveg
Sepi:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Január 23., 19:12:56 ---Nincsen valamilyen mód hogy úgy kérdezzem meg jó-e amire gondoltam úgy hogy mások ne lássák?
--- Idézet vége ---
De, ha privátban kérdezed meg talgabytól. ;)
Zigota:
Köszi a Vörös Nap történetet! Érdekes eddig, a harmadik részt még nem olvastam. Mondjuk még jobb kérdés, mi lett volna, ha Közép-Európában ér földet a szuperember. Amúgy ha Amerikában ért volna földet, ott is kihasználták volna, nem úgy, mint az eredeti képregényekben.
És mióta olyan okos Superman, hogy tudja irányítani a gazdaságot, stb...?
Amondin:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Január 23., 19:05:58 ---Olvasd majd el még egyszer, ha leesik, hatalmasat fog koppanni. Az egyik legzseniálisabb húzás, amit Supermannel láttam.
--- Idézet vége ---
Most így másodikra már van egy másik elméletem és ha tényleg az akkor igazad volt tényleg nagyot koppant. De nem merem leírni hogy mire gondolok mert ha valahogyan tényleg kitaláltam volna akkor azzal elrontanám mások meglepetését. Nincsen valamilyen mód hogy úgy kérdezzem meg jó-e amire gondoltam úgy hogy mások ne lássák?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése