HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Galamb:
Kösz szépen a Vörös Napot!Nagyon jó történet volt, bár Lex zsenialitásának ábrázolása szerintem is kicsit túlzás volt. Valamint tényleg az oroszok legnagyobb hősének angol nevet választani igen érdekes volt. Jimmy karakterét, mint C.I.A. ügynök is fölöslegesnek éreztem, mintha csak eggyel több ismerős nevet akartak volna belepakolni a sztoriba. Viszont a végén a csavar nagyon kemény volt. :worship: :worship:
talgaby:
Valószínűleg csak jövőre. Egyrészt sokkal nagyobb meló az ilyeneket megcsinálni, mint bárki gondolná (bár a Kingdom Come-ot valószínűleg semmi sem fogja überelni ebben), másrészt hihetetlenül kevés az ilyen sztori. A Red Sont is jó két-három éve néztem már ki.
Remy:
Hy!Hát ez eszméletlen jó volt.A vége tényleg egy kiados WTF jelenet volt. A ruszki Batman nagyon komolyan nézett ki a kis sapijában :D .Hatalmas thx ezért az élményért talgabynak,Sepinek és gorgiasznak. Várható még ilyen monumentális alkotás a közeljövőben?
talgaby:
Jól tudod. Abból a kötetből csináltuk amúgy ezt a szkent is, szóval teljesen autentikus, eredeti honosítás-alapanyag. :D
Sepi:
Tudtommal talgabynak van egy TPB-ből átköttetett változata, ami eladó. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése