HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (110/349) > >>

Gorgonita:
 Nos, engem nem ezek a millaros hatásvadász megoldások nyűgöztek le igazán.(Talán már túl sok hasonló opuszt fogyasztottam. Nem is olyan rég Bitumen futtatott egy mi lenne ha szimulációt, valamelyik füzetében.)
 Ellenben nagyon jót tett a sztorinak Lois és Dianna boldogtalanságával, valamint hősünk magányával ábrázolni a helyes útról való letérés személyes következményeit.
SPOILER:
A bukott hős legyőzetése fenomenális. Pláne hogy az üvegbúra csak groteszk kelléknek hat, egy örült díszletben, míg be nem tölti valós szerepét.
A befejezés (Éledő Csillagok: valaki?) viszont felveti a kérdést, hogy akkor második alkalommal két Elvis is lesz a faluban?
Összeségében tehát vegyes,néhány nagyon jó ötlettel, de sok piacra szánt hatásvadászattal is, melyek nélkül lehetne sokkal érzékenyebb mű is.
Ezer köszönet a honosítók kriptonit próbáló munkájáért.  :worship:

talgaby:
De, nemrég felbukkant máshol is. Annak a honosítása viszont elég kétséges. Nem olyan jó sztori. Akkor már sanszosabb a Kingdom Come folytatása.

jafar:
Elolvastam a Vörös Napot. Nagyon jó volt a sztori. Kösz a honosítást :worship:
Arra lennék kíváncsi, hogy a máshol nem találkozhatunk ezzel a supermannel, vagy  realitással?

Kinglade:
Én is elolvastam a Vörös Napot és nagyon tetszett, köszönet érte. Ha az utolsó előtti oldalra Kansas lett volna írva, akkor talán picit nagyobbat ütött volna, de így is az egyik legjobb Superman történet, amit olvastam (mondjuk nem olvastam túl sokat).

Krizli:
Na, már egy ideje nem néztem fel az oldalra (mentség: vizsgák), erre pont most tettétek fel a kedvenc Superman történetemet. Már legalább egy éve azt vártam, hogy honosítsátok (ott volt a foglalások között). Mondjuk angolul már olvastam, de említettem a barátnőmnek és tetszett neki az alapötlet, mondta, hogy elolvasná, így magyarul már biztosan.
Meg majd vizsgaidőszak után én is átrágom magam rajta, kíváncsi vagyok, milyen lett a forítás.

Amúgy a V for Vendetta, stb. koppintások igazak, Millar enyhén szólva hajlamos válogatás nélkül átvenni mindent, ami megtetszik neki, de azért maradt még ebben a sztoriban annyi eredetiség, hogy élvezhető legyen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése