HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (107/349) > >>

dr samson:

--- Idézet ---És mivel a doki gyakorlatilag kivonult a sorozataival, úgyse lesz nagy forgalom se itt, se a másik topicban, szóval innen már mindegy, hol beszélünk a DC-ről.
--- Idézet vége ---
Ez van... ha nem járt volna bizonyos tagok szája, hogy én elnyomom őket a képregényeimmel, meg miattam vannak lemaradva mindennel (megjegyzem idén sem én fogok átlag heti két napot foglalni a cuccaimmal...), akkor maradtak volna... de így legalább olyan helyre kerültek, ahol örülnek nekik... ;)

talgaby:
Peter David Aquamanje.
A karakter élete azért gázos, mert sose volt igazán népszerű vagy "nagy" szereplő, ugyanakkor az írók imádják, és hatalmas nevek írták a történeteit az utóbbi évtizedekben, amik mind többnyire rövid életet megélt, de szétajnározott érákat eredményezett, csak, amint mondtam, ennek ellenére is kevesen szokták olvasni. Mondjuk én is azt mondom, hogy a rengeteg kavarás (én fejből három főbb teljesen nulláról indított retconra emlékszem, de lehet, több is volt) miatt nem biztos, hogy megéri.
Amúgy igen, a Lighting Saga, ami gyakorlatilag öt részben meséli el, hogy visszahoznak valakit, amikor azt három oldalban el lehetett volna. Nagyon Johns GL: Rebirthjét akarta Meltzer megcsinálni, de a nagy akarásnak egy nyögvenyelős vacak lett a vége, amit ráadásul be kellett kötnie a Countdownba, hogy a végén semmi értelme ne legyen. Bár Meltzer évéből szerintem amúgy is összesen egyetlen füzet volt olvasható színvonal közelében, a 11-es.
És mivel a doki gyakorlatilag kivonult a sorozataival, úgyse lesz nagy forgalom se itt, se a másik topicban, szóval innen már mindegy, hol beszélünk a DC-ről. A csapatos topcba legközelebb úgyis 23-án lesz majd csak friss a hamarosan megjelenő rajzfilm kapcsán.

Balakin:
béna crossover alatt a Lightning Sagara gondolsz? Az nekem egy kicsit se füle se farka volt amugy semmi gáz csak nem egy nagy durranás. A johnsos JSA viszont iszonyat jó ettől eltekintve. szerintem.
Összevont üzenet:
közben rájöttem h a JSA/JLA dologra van egy másik topic is,,,sorry új vagyok a fórumon, de már régóta nézem az oldalt. Viszont abba a topicba belenéztem és valaki emlkítette Aquamant amiből rájöttem, hogy itthon eléggé hanyagolva van és számomra is egy fekete lyuk pedig elég sok DC-t olvasok. Mindig is vonzottak az elsőre gáznak tűnő de amugy nagy szerephez jutó hősök ( Family guyban is egyfolytában oltják ). Az  a baj h wikipédián is ami van írva róla nekem kicsit kibogozhatatlan, lehet ha lesz időm neki esek valamelyik saját sorozatnának. Valaki tud ajánlani valamit ami egyértelműen királyos? ( mint pl a Robinsonos Starman vagy a Johnsos Green lantern amikre mindig hivatkoznak)?

talgaby:
Risisng Starsra szerintem rajtunk kívül is lennének jelentkezők, de a szkenek minősége elég eltántorítólag hathat.
Igen, a KC folytatása a JSA v3-ban jelent meg, plusz néhány kapcsolódó füzetben, amiket külön adtak ki (JSA Specialök). Bár így jobban belegondolva akkor mégsem fogjuk mi folytatni, mert az az Allcomicson megy, csak most a newgenen várnak a JLA v4-re, mert lesz egy (eléggé béna) crossover a két sorozat között az elején.

Balakin:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Január 25., 20:34:36 ---De, nemrég felbukkant máshol is. Annak a honosítása viszont elég kétséges. Nem olyan jó sztori. Akkor már sanszosabb a Kingdom Come folytatása.

--- Idézet vége ---
van folytatása? Mer azt tudom h a Johns féle JSA ben benne van ez a Superman és ott van egy hosszabbtávú kifutása is a Kingdome Come sztorinak. Az lenne az?
Jah amúgy Red son vége télleg kicsit Rising Stars...amúgy az nem akarja a Hzs vagy valamelyik másik oldal átmenteni a képregénytárról mer za az oldal lassan teljesen megközelíthetetlen lesz!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése