HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (106/349) > >>

Galamb:
Kösz szépen az újabb részt. Hát ennek a résznek szwsz picit Terminator feelingje volt, de szórakoztatott és, ez a lényeg, a honosítás meg profi munka volt! :worship: :worship: :worship:

talgaby:
Márciustól visszaáll kéthetire, és így se fogja már kibírni a sorozat év végéig, ha jól emlékszem. Csak a mostanit azért akartam kirakni minél hamarabb, mert ez az utolsó a 2008-ban készültek közül, a tavalyiakat meg még nem javítottam ki. de két hét múlva kedden egy nem mindennapi DC-frissítés lesz majd helyette. :)

Balakin:
A macskanő a kedvencem a Hzs honosításai közül remélem visszaáll a minél gyakoribb frissítésekre. Ez kb az eddigi egyetlen olyan honosítás bármelyik oldalról amit nem szerzek be angolul mert nem bírom kivárni a fordítást ( és nem azért mer nemérdekel hanem mert elég gyakran sikerül frissítenetek). Szal hajrá ! :worship:

keildavid:
Ezer köszönet Talgaby a Macskanő v3 65. számért! :worship: :worship:
Kezdtem én is azt gondolni, hogy ez a Lex Luthor nem ugyanaz, akit mi ismerünk.
Selinának nem volt egyszerű kihoznia onnan azt a hógömböt. De aztán végül mégis sikerült. De a végén látható, hogy Selina szembe került valakivel. De erről majd a folytatásban meglátjuk, mi lesz.

Balakin:
Érdekes azthittem Aquaman népszerű bár már feltűnt h nincs saját címe egy ideje. Sztem sokkal királyabb arc mint a kokurens Namor. Asszem neki esek az ajánlott írónak . Köszi!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése