HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (108/349) > >>

Farek:
Látod? Már csak ezért is megérte erre járni! :) De nézz körül jobban az oldalon, ki tudja, milyen csodákat találsz még itt. És ha már erre jársz, akkor nyugdotan véleményezz is a fóruman, vagy legalább szavazz az adott képregények mellett! ;) :)

Nobara:
^^ Még szerencse, hogy felnéztem az oldalra, és megláttam Vörös Nap c. Szupermen fordítást... Hála neki, megtudtam, hogy a szuper-jelben-sarló-kalapácsos pólóm, amit évekkel ezelőtt egy turkálóban kb. 100 forintért szereztem, valódi szupermen póló. :D

benya11:

--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Január 30., 18:58:18 --- Ööööö... ez nem Superboy, hanem egy alternatív Superman, de ezt mondja is a sztoriban... :nezze:

--- Idézet vége ---
Ja, akkor valamiért azt hittem hogy Superboy. De így szerintem erőltetetteb és felesleges a Kandor sztori...

--- Idézet ---Igen, Bumeráng ekkor épp a Kívülálók tagja. ;)
--- Idézet vége ---
Miért tért át a jó útra?

dr samson:

--- Idézet ---Végre tisztázódtak kicsit a dolgok Kara múltja körül,
--- Idézet vége ---

Hehe, azt te csak hiszed...

--- Idézet --- Lehet, hogy azért nem tetszett annyira, mert nem volt tiszta, hogy akkor Superboy most hogyan is szökött meg a Lámpásoktól... Erre fogunk majd választ kapni valamelyik részben?
--- Idézet vége ---

Ööööö... ez nem Superboy, hanem egy alternatív Superman, de ezt mondja is a sztoriban... :nezze:

--- Idézet ---Bumeráng otthagyta a Gaztevőket és csatlakozott Éjszárnyhoz?
--- Idézet vége ---

Igen, Bumeráng ekkor épp a Kívülálók tagja. ;)

benya11:
Az 1 Évvel Később Supergirl-történettel direkt vártam, amíg el nem olvasom a Végtelen Válságot, de ez már megtörtént, úgyhogy bepótoltam az utóbbi részeket. Valamiért a 4. és 5. számot sem olvastam el, de most azokat is bepótoltam. :nezze: Végre tisztázódtak kicsit a dolgok Kara múltja körül, és megtudhattuk hogy pontosan mi célból is érkezett a Földre. Eléggé meglepő volt, de érdekes. A Kandor sztori nekem annyira nem jött be, de azért rossz se volt. Lehet, hogy azért nem tetszett annyira, mert nem volt tiszta, hogy akkor Superboy most hogyan is szökött meg a Lámpásoktól... Erre fogunk majd választ kapni valamelyik részben? Az előző történettel ellentétben viszont a 9. rész nagyon jó volt, már nagyon várom a folytatást. Bumeráng otthagyta a Gaztevőket és csatlakozott Éjszárnyhoz? Rajzok terén természetesen nem panaszkodhattunk, Ian Churchille, Ed Benes. :) Köszönöm a honosítást!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése