HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (105/349) > >>

TomiNumber:
Helló, hát nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én nem bántam volna, ha ezt a Blitzkrieg csajt is kezelésbe veszik az oroszok. Ha van vér ciki karakter, na, akkor ez az, szerintem ebből még én is kivertem volna a szart, nem azért, hogy megmentsem a kiscsajt, csak úgy kedvtelésből. A tizedik oldal nagyon kemény, B betűs bugyi  :worship:, nem hiába a gonosz ott is felüti a fejét, ahol nem is gondolnánk. Egyébként, köszi a képregényt, imádom. Sziasztok

talgaby:
Inkább hogy egy névhez tartozhat több karakter is. Ez már a hetvenes években is így volt. Az ilyen, egyszer használatos karaktereknél pláne nem szoktak különösebben odafigyelni arra, hogy volt-e már.

Balakin:
navégre Macskanő! Köszi!!! Kérdés: ez a Blitzkrieg nem egyezik a Johns féle JSA ben szereplő Blitzkriegel? vagyis nem egyezik mer az egy speedster ez meg nem. megint annak lehettünk tanúi hogy a Dcnél nemtudják ki mit csinál éppen?

keildavid:
Hát ez a Blitzkrieg nem volt egy nagy kihívás Holly számára. És eléggé egy zűrös helyzet lett a végén. Mert hamarosan jönnek két ismerős ellenségek, akik már többször is találkoztak Macskanővel.
Ezer köszönet Talgaby a Macskanő v3 66. számért! :worship: :worship: És további sok sikert kívánok neked a folytatáshoz!

Psycho:
Tegnap éjszaka elolvastam a Red Son-t! Nagyon tetszett! Köszönet a honosításért, :worship: egy- két elírási hibát kivéve tökéletes. Amíg nem olvastam a magyar címet, rá se jöttem a cím kettpsségére. Millar nagyon jól eltalálta szerintem a karakterek lényegét, ebben az új környezetben még jobban érvényesültek a szereplők főbb jellemvonásai, főleg Batman és Luthor jött be nagyon, Szupi mellett. A Zöld Lámpások szerepeltetésének azonban nem nagyon láttam sok értelmét, csupán az, hogy memutassa Szupi mennyire is erős. A vége meg zseniális, egy jó kis körfolyamatot indít el, habár azt hittem a végén, hogy a Földet is átnevezik majd Kryptonra és Szupi a végén nem Ukrajnába, hanem Amerikában landol. De így is nagyon jó lett. A karaketeek kinézete nagyon jól eltalált, meg a rajzok is szépek, főleg a nagyon régi szuperhős képregényekre hajazó megoldások tetszettek. Telitalálat volt Szupi ruhájának változása, valamint a rendőrkapitány szerepeltetése, és kapcsolata Batmannel.
Mégegyszer köszönet a magyarosításért. ;) ( a következő képregény amit elolvasok majd a Kigdom come lesz)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése