HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (104/349) > >>

benya11:
Én is elolvastam a Batman: Ankh 1. részét. Köszönet érte. :worship:
A grafika tetszik, nagyon érdekes, jó kis hangulata van.
A sztori is ígéretes, jók a párbeszédek és a karakterek is. Ez megint tipikusan az a sztori, amikor Batman detektívként nyomoz, én bírom az ilyen részeket. Gyilkos Krok feltűnése meglepő volt, az ő kinézetéből arra tippelek, hogy ez a történet még a Hush előtt játszódik. Pontosabban nem tudja valaki, hogy időrendben hol helyezkedik el ez a sztori?

keildavid:
Ezer köszönet Talgaby és Kendra a Batman:Ankh 1. részért! :worship: :worship:
Ez is egy különleges képregény. A rajzok olyan jellegűek, mint a Batman:A kehely című képregény.
Chuck Dixon jól kitalált egy történetet, amelyben az Ankh szimbólum jelentéséről van szó.
Akkor jól emlékszem, hogy ez a Batman:Ankh képregény volt a CO-Mix-on. Bár akkoriban nem olvastam, de itt most bepótoltam.
A folytatásról nem kérdezem, hogy mikor lesz. De előre is sok sikert kívánok nektek!

talgaby:
Az East End nem Gotham City, és ez egy 2007-es füzet, ha még jól emlékszem. Vagyis nagyon más nem lehetett, mint Bruce, aki amúgy majd később fog is szerepelni, és fontos is lesz a felbukkanása.
Plusz ekkoriban Batmannak még talán megvolt mind a 48 ongoingja és a szokásos havi 258 minije, így lehetett elég dolga, hogy ne legyen ideje neten tv-t nézni.

Galamb:
Kösz szépen! Tényleg ez a Blitzkrieg csaj elég B kategóriásnak tűnt, viszont mikor játszodik ez a történet? Volt valaki éppen a Denevérjelmezben (Bruce, vagy Dick)? Gondolom nem, mert elég furcsa, hogy valaki élő adásban akar megölni egy gyereket, és csak Holly-t érdekli, és senki nem segít neki az igazi Nagyágyúk közül.

talgaby:
Szívesen. Mindig öröm, ha sikerül egy új fórumozót szerezni valamivel. :) Bár sose hittem volna, hogy pont a Macskanő fog új embereket vonzani ide. Ilyenkor szinte már kedvem támadna nekiállni a sorozat első felének is. (Aztán mindig eszembe jut, hogy néznek ki azok a szkenek, és szembesülök a ténnyel, hogy bármennyire akarnám, nem tudnám csinálni.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése