HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
KongFan:
Elakartam kezdeni a v3-as Macskanőt, de látom a 7-es után van valami törés, és csak 40 akárhánytól lehet olvasni, ez mitől van?
KiD:
Nem írtam még ide, de elkezdtem én is olvasni az új Macskanő szériát pár hete, és nagyon tetszik, jó választás volt a készítőktől, a honosítás is remek.
Lájk. :badteeth:
talgaby:
Nem, az összes átfedés ebben a történetben lesz, ezzel a nyomozóval. Mindkét sorozat meglehetősen elvolt ebben az időszakban önmagával, egészen a War Gamesig nem rémlik, hogy bármelyikük kapcsolódott volna történetileg bármi máshoz.
keildavid:
Köszi a Macskanő v3 7. számot! :worship: :worship:
Egyre jobban kezd indulni a történet. A mostani történetben jobban arról szól, hogy léteznek a korrupt zsaruk és ezzel több más problémák is lesznek a főszereplőknek.
Tényleg olyan feszült és nyomasztó hangulatú történet volt, amikor kiderült, hogy micsoda nehézségek vannak egy rendőrnek, aki a mocskos kollégák között dolgozik.
Ha már említve van a Gotham Central(amiből az 1. része a C4A-n van). A Macskanő v3 és a Gotham Central sorozat között nem lesz spoileres valamely történetre?
Azt értem, hogy a Gotham Central-ba a nyomozók és rendőrök, míg a Macskanő v3-ba csak Macskanő és ismerősei(mint pl Holly és Slam Bradley)szerepelnek.
Galamb:
Kösz az újabb részt! Szwsz az a jó korrupt rendőrös sztori, amelyben nagyon feszült, és nyomasztó a hangulat, mivel olyan emberek ellen kell küzdeni, akik feladata pont a törvény szolgálata lenne. Nos itt ez pontossan megvolt, át lehetett érezni a bajszos, testes zsaru helyzetét, hogy mocskos kollégák között kell dolgoznia. A hoonsítás is profi lett, :worship: :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése