HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (58/349) > >>

KongFan:
Ahha, köszönöm a választ :)

talgaby:
Jól sejted. Ha megcsinálom, az egészet fogom a saját tipográfiámmal. :)

keildavid:
Ha már szóba jött a Macskanő v2-es sorozat. Úgy tudom abból lesz néhány rész, ami más oldalon honosítva lesz. De azok inkább a crossover miatt van. Bár tudom, hogy nem mostanában lesz a v2-es sorozat. Mert még a v3-as sorozat csak most"kezdődött".
De ha jól tudom, akkor ez esetbe is úgy lesz, mint a Macskanő v3 War Games részeknél, hogy az is honosítva lesz itt a HZs-n. De teljesen más verzión lesz.

talgaby:
Az ok prózai, a sorozat első fele erősen az a korszak, amit a NewGen visz Batmanben. Mivel azonban még csak foglalás szintjén se látszott, hogy belekezdenek ebbe a szakaszba a War Games-es crossover részeket leszámítva, így a széria utolsó része után úgy döntöttem, akkor lemegy itt az egész. És hogy még szebb legyen a kavar, szeretném megcsinálni a v2-es sorozatot is, hogy aztán tényleg totál rossz sorrendben legyen meg az egész. ;D
Plusz az is hátráltató volt, hogy amikor még nekifogtam a negyvenes részeknek, még nem tudtam, hogyan lehetne feljavítani ezeket a koraikat. Azóta már tudom, hogy a végül alkalmazott módszer nem lett éppen a legjobb, de elérte azt a küszöböt, aminél már hajlandó voltam kitenni a részeket.

Farek:
Attól, hogy talgaby először onnan kezdte el honosítani a sorozatot a végéig (az okokat ő tudja, biztos elmondja majd).
De azóta elkészültek már a kimaradt részek is, szóval bepótolja a hézagot.

És hidd el, érdemes várni rá, mert szerintem az egyik legjobb sorozat az oldalon!  :nezze:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése