HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (60/349) > >>

gabo:
Köszi a Fekete Kanári - Bűnnel élni minit!  :sweetheart: Jó kis történet volt, Kanári nem egy puhány csaj, az Íjász egy pancsernek tűnik mellette! Nem a képregény miatt, de mindenképpen veszem az új Kingpin kötetet! Köszi a honosítást!  :worship:

keildavid:
Én is köszönöm a Fekete Kanári - Bűnnel élni TPB-t! :worship: :worship:(A galériába még nincs. Bár tudom, nem szükséges ezt mondanom. Mert majd az is benne lesz a letöltőmenüben.)
Nekem is tetszett ez a 4 részes képregény. Persze az érthető, hogy nemcsak Fekete Kanári és Zöld Íjász szerepelnek, hanem mások is felbukkantak. Pl. Superman, Batman.
De persze a későbbiekben Fekete Kanári és Zöld Íjász szerepeltek többet.
Tényleg van a történetben minden, ahogy Pepea mondta.
A vége meg tetszett, hogy végül mik kiderültek.
És a végén olvastam, hogy ezután a NewGenComics-on folytatódik. Ami úgy tudom el is kezdődött ott. De ez most nem ide tartozik.

Pepea:
Nagyon szépen köszönöm a Fekete Kanári TPB-ért, nekem ez volt legszebb sztori, van benne, vita, harag, szomorú... nagyon jó volt olvasni a melomon. :D
Szép munka honosítók!  :worship:
Üdv, Pepea

keildavid:
Köszi a Macskanő v3 6. számot! :worship: :worship:
A történetben látszik, hogy nagyrészt most Holly a főszereplő, Macskanő meg félig olyan háttérszereplőnek tűnik. Főleg, hogy Holly monológján is van a történetben a hangsúly.
ugyanakkor tényleg brutális rész volt. Főleg, hogy Holly monológjából az derül ki, hogy micsoda problémák és zűrzavarok vannak East End-ben.
Várom a folytatást!

Galamb:
Ez is egxy újabb brutális rész volt, a Macskanő lett az egyik kedvencem az oldalon már a múltkori rész után is,de ez még jobban fokozta. Nagyon tetszettek, Holly "cimkéi" (bár az egyik fószer rajza talán kicsit túl idősre sikerült, ahhoz, hogy leendő bandatag legyen) és a monológok is. A honosítás is kiváló lett (bár a kavics kifejezést én magyar nyelvben még nem hallottam, nem tudom, az kokain akar-e lenni.) :worship: :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése