HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Köszi a Macskanő v3 9. számot! :worship: :worship:
A történetben kezdet rendesen haladni az események. Főleg, amikor a korrupt zsaruk lebuktatásáról volt szó.
Ennek a történetnek ugyan vége, de még persze lesznek más kalandok is ebbe a v3-as sorozatba.
Várom a folytatást!
Drake:
Nem vagyok túl jártas a DC hőseit tekintve, de a Macskanőt mindig is kedveltem, úgyhogy tegnap egy szuszra elolvastam az első sorozatot. Jó kis hangulatos történet volt, a rajz néha kissé elnagyolt, de mivel szorosan kapcsolódik az Első év-hez, ezért alapvetően tetszett, csak ritkán akadt egy-két üresjárat a sztoriban. Tényleg fura volt Selinának a Stanhez fűződő viszonya, és a Denevéremberrel való találkozások néha erősen emlékeztettek a Batman visszatér-re (pl. a csók utáni jelenet nagyon hasonló a filmben is, csak ott Batman oldalát sérti fel Selina). Gondolom, felhasználták a képregényt is alapul (legalábbis részben).
Örülök, hogy olvashattam magyarul, köszönöm a honosítást! :worship: :bravo:
keildavid:
Köszi a Macskanő v3 8. számot! :worship: :worship:
Egyre komolyabban halad ez a noir jellegű történet. És persze vannak törvénytelenségek, amikről a történetbe kiderült.
És persze Selina és Slam nem nézik tétlenül, hogy valami törvénytelenség van. Selina tényleg tolvaj módon végrehajtotta a tervet, amikor elkezdett nyomozni.
Várom a folytatást!
Galamb:
Köszi az újabb Macskanő számot! Megint zseniális rész volt, főleg a vége, mivel Selina tényleg a egy tolvajhoz méltó tervet hajtott végre, és Brubaker nem erőltetett rá akcióhős szerepet.
Fairlight:
Köszönöm a Fekete Kanári - Bűnnel élni TPB-t! :worship:
Nem volt rossz bár idegenkedtem a hősnőtől...jó volt a felütése, ez a Bűn szerethető kis karakter, az akciói a játékvárban és az iskolákban remekek voltak, de én azért többet is olvastam volna, hogy próbálják meg szocializálni egy kicsit, hamár az a tpb címe az ami...a visszaemlékezések (és benne a poénok: az anyám az akit stíröltél :hehe:) is sokat lendítettek a fogyaszthatóságán...
Marylin terve elég csavaros volt. Mindég így tolja? Vagy csak most írtak alá valamit, hogy necsak nyilazzon ....meg jó volt az is, ahogy ecseteli, hogy miért gyűjti a "kollégája" nyilait... :hehe:
Lady Shívával, egyébként mi történt? Mert végülis ez hozta működésbe az eseményeket.
A végével volt bajom egy kicsit, bár nem volt épp rossz a csavar, azért túl hirtelen ment át a dolog igent mondok a lánykérésre dologba...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése