HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Drake:
A Macskanő v1 után múltkor már elolvastam egyszer a v3 legeslegelső részét, de annyira tetszett, hogy most elolvastam még egyszer. Rég volt, hogy egy történet ennyire lekötött volna, nyílván a magánnyomozós-detektíves, a film noir stílust idéző hangulat miatt is. És Selina is igazi femme fatale-ként jelent meg... A rajz elsőre elég fura volt, de aztán megszoktam, és a végén kifejezetten úgy éreztem, hogy nagyon passzol a sztorihoz.
Korábban tényleg úgy állították be a szerzők a dolgot, mintha tényleg meghalt volna a Macskanő? Vagy már akkor is lehetett tudni, hogy visszatér? És mi ez a földrengés, amit Bradley emleget? Ez a v3 00 egyébként később jelent meg, mint a v3 további részei, vagy normálisan, előttük?
Köszi a magyar változatot, talgaby :worship: :bravo:! Arról van valami infód, hogy a rajongók hogy fogadták ezeket a sztorikat? Mert azt tudom, hogy Brubaker a harmincvalahanyadik számig maradt... Mindenesetre nekem nagyon tetszik a stílusa.
keildavid:
Köszönöm a Macskanő v3 10. számot! :worship: :worship:
Tetszett ez az egy részes történet.
Érdekes, hogy milyen visszaemlékezések is voltak Senlináról és a volt osztálytársáról. A törvény és törvénytelen cselekedett kérdéses volt, ahogy most is volt. Amikor Macskanő azon is gondolt, hogy mit tegyen, amikor egy rési ismerőséről van szó.
És persze a vége is jó lett.
Galamb:
Köszi a Macskanő újabb részét!
Nagyon tetszett, felmerültek benne, komoly, morális kérdések, de mégsem lett szájbarágós, és örültem a végén a viszonylagos happy endnek. Egyedül a jogi rész nem jött be, nem úgy tűnt, hogy lenne rá közvetlen bizonyíték arra, hogy a csaj gyilkos, mégis halálra itélték.
Asys:
Köszönöm a Fekete Kanári-Bűnnel élni című TPB-t! :worship:
Imádom a karaktert, egy élmény volt elolvasni ezt a story-t! :bravo:
Bűn nem semmi karakter (Hit-Girl jutott eszembe róla), ennyi idősen ilyen közelharcosnak lenni... :blink:
Durva volt a csavar a történetben! :rolleyes:
Galamb:
Köszönöm én is az újabb részt. Csak ismételni tudom magam, zseniális a sorozat, a honosítás is kiváló, örülök, hogy Selina fifikás tervvel, és nem "izomból" akart igazságot szolgáltatni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése