HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Mike:
Értem, köszönöm a válaszokat! Egy nagyon picit még várok vele, félek, elvész a varázs, ha meglátom valahol Maggie pasiját élve. Akkor egy izgalommal kevesebb lenne. :D
talgaby:
A v2 vége felé Selina belekeveredett a politikába és az ezzel járó machinációkba. Erre is utalhatott. De leglaább azt akarta ezzel jelezni Brubaker, hogy egy teljesen új történetbe akar kezdeni egy teljesen új karakterrel. Hiába telt el ugyanis csak pár hónap a v2 vége óta, Selina itt már alapjaiban más jellem, mint abban a sorozatban.
A második felébe amúgy nyugodtan belekezdhetsz, mert a két éra tényleg teljesen elkülönül egymástól: mintha két teljesen különböző sorozat volna (a most kirakott szakasz egy erős noir, a második fele viszont klasszikus utcai szintű szuperhősös kaland jó nagy adag magánéleti válsággal nyakon öntve). Brubaker távozásával teljesen lezárul minden ottani szál, a 44. résztől pedig vadonatújak jönnek be. A két éra között szinte nulla az átjárás.
Mike:
Köszönet a Macskanő 0-13 és a Selina nagy dobásáért! :worship: Nagyon tetszik a sorozat, a karaktereket is hamar megszerettem. Kíváncsi leszek, mi lesz, ha összetalálkozik Selina Fekete Maszkkal. :) Várom a kövi részeket, s majd folytatom a másik felét is természetesen! :)
UI: Selina az első számban említ valami olyat, hogy "kitisztult a szervezetemből" vagy valami ilyesmi. Itt mire gondol? A v2-ben volt valami? Mert se a 00-ban, sem a Selina...-ban nem találtam semmit.
Galamb:
Kösz az újabb két részt a Macskanőből. Eléggé vészjósló epizódok, jól eltalálták a hangulatot. A honosítás is kiváló volt, csak a metroban Simon Holly-nak szólítja Maggiet.
keildavid:
Köszönöm a Macskanő v3 12-13-at és a Superman/Tarzan: A dzsungel fiai 1. részét! :worship: :worship:
Macskanő v3 12-13.: A történet tényleg komolyabban kezdet indulni. Néha úgy tűnt, hogy egyik pillanatról teljesen rendbe van, de majd a másik pillanatba meg valami nem stimmel. És persze Selina egy régi ismerőseivel is találkozott.
A végén persze kiderült, hogy még továbbra rosszabb lesz a főhősök számára.
Superman/Tarzan: A dzsungel fiai 1.: Nem is gondoltam, hogy lesz ilyen képregény. És érdekes, hogy mi az, ami miatt másképpen alakult a szereplők sorsa. Pl. hogy Superman, mint Tarzan. John Greystoke meg nem lett árva és nem lett Tarzan. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, ha ez a két főszereplő találkozni fognak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése