HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
talgaby:
Igen, csak nem igazán vannak olyanok, akiknek van elég tőkéjük hozzá (pláne a DC-nél, amire mostanában panaszkodnak, hogy drasztikusan megemelte a minimális licencelendő mennyiséget). Akiknek meg volna, azok magasról tesznek a képregénykiadásra, ami jelenleg idehaza inkább nullszaldós, mintsem profitáló tevékenységnek tűnik.
zoli:
üdv.Lesz-e valaha újra nálunk Magyarországon végre havi kiadású DC képregények. Talán érdemes lenne ,most hogy nem rég índitották újra a DC-nél a cimeket. Mi is bele foghatnánk az első számoktól a kiadásukba, igy nem is lennénk nagyon lemaradva ;) :worship:
talgaby:
Uhm... akkor eléggé óvatosan láss majd neki a következő számnak. Most csak bemelegített...
Galamb:
Köszönöm a Macskanő újabb részét, Brubaker nagyon tudja fokozni a tragikus hangulatot. Fekete Maszk szadizmusa viszont nekem mindig is sok volt egy szuperhősös képregényhez képest, itt sincs másképp.
Mike:
Köszi az új Macskanőt. Jó kis rész volt ez is. :) Nagyon sajnáltam Slamet, remélem túléli. A vége meg "kicsit" durva volt. Bár már találkoztam Fekete Maszkkal korábban a Háborús Játékokban, szóval annyira nem lepett meg ez a fajta betegessége. :) Várom a folytatást! :worship:
S közben elolvastam a Superman/Batman 1-6-ot is. Korábban láttam az ebből készült rajzfilmet is, mindkettő marha jó. :) S így már érthetőbb is volt a sztori azon része is, ami nem volt a rajzfilmben. A Supergirl könyvben az az egy oldalas összefoglaló eléggé zavaros volt... Köszi ezt is! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése