HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (37/349) > >>

Pepea:
Nagyon szépen köszönöm új macskanő képregényért!  :worship:
Talgaby, Van egy hatalmas kérdésem, te hogy tudtad megcsinálni ennyi képregényeket, iszonyúan rengeteg képregényeket készítettél, nemcsak itt, más honosítónál is. :)

Mike:
Köszi a Macskanőt és Wonder Womant!

Macskanő: Nem hiszem el, hogy még mindig "húzzák"! XD Pedig már nagyon kíváncsi vagyok, ki is az, akit keresnek. Ettől függetlenül jó kis rész volt, s tovább bonyolódik a sztori. :)

Wonder Woman: Most olvastam először kifejezetten WW képregényt, s nem is volt rossz. Tetszett Diana dilemmája, de igazán elmondhatta volna Bruce-nak, hogy nem csak fogadalomból védelmezi ennyire. Köszi, hogy kiraktátok!

KiD:
Jó volt az Opal Citys rész. Bár azt nem teljesen értem, hogy mi volt ezzel a Bobo gyerekkel. Beépített zsaru volt a rabszállítóban? Vagy csak adott egy fülest a rendőr haverjának? Szereti az uborkát?

Mike:
Köszi a válaszokat! Mondjuk nem úgy tűnt, mintha elvarrták volna azt a szálat, inkább mintha még mindig nyitott lenne, de végülis mindegy. :D

talgaby:
1. Igen, de ez itt egy utólagos szálelvarrás, mert abban a sorozatban végül sose adtak igazi választ.
2. Igen, a Végtelen válságot jelzi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése