HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (38/349) > >>

Mike:
Köszönöm a Macskanő 44-52-t! :worship: Kicsit féltem belevágni a nagy ugrás miatt, de annyira nem vészes, nem sok dolgot lőnek le benne szerencsére. :) Ez a sztorivonal talán még picivel jobban is tetszik, mint a noir-os. Jó a sztori, szép a grafika (nem mintha az előzővel bajom lett volna, sőt!)... Egy szóval jó. :) Zatanna agykavarása érdekes volt, eszembe se jutott (bár lehet, hogy csak utólagos belemagyarázás és túlbonyolítás, de nekem tetszik) és Fekete Maszk is nagyon király volt, talán az előzőnél is brutálisabb. :) Úúgy örültem, hogy kinyírta. XD A folytatásra meg kíváncsi vagyok, amint tudom, folytatom. :)
Két kérdés:
1: Hush azért akarta Agyagpofa x-et, amiért a Gotham lovagjaiban is kutatott (newgen)?
2: Az 52 legvégén az égen az a valami ugyanaz, mint ami a Rann-Thanagar háborúban is volt (szintén newgen)?

Galamb:
Én is köszönöm! Nekem is nagyon tetszett, a tökéletes párbeszédek, az autós pihenőben lévő feszkó, aztán könnyed megoldás, szóval az egész! :)

Mike:
Köszi az új Macskanőt! Jó volt ez a kis közjáték, főleg Slam és Batman párbeszédei tetszettek, jókat mosolyogtam rajtuk. :) Kíváncsi vagyok, hogy kit is keres Selina Opalban, szóval várom a kövi számot. ;)

Balakin:
Köszönet az újabb Macskanőért!

talgaby:
Az a Supermannel együtt a NewGenen megy egy ideje.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése