HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Balakin:
Köszönet a Catwoman v3. 24-ért!
Pepea:
Nekem se arany időm, mivel van családom, két csöppségem (ikrek), nagyon szeretem beírói munkát, főleg borító készítést imádom jobban, csak idejem annyira nincs. :(
talgaby:
Nem, csak akkor látszik majd meg, hogy havi 8-15 helyett kb. havi 3-5 képregény honosítására vagyok képes átlagosan. Nem véletlenül nem volt idén F4 sem vagy kerültek le egész sorozatok a tervezett listáról. (Meg amúgy is jól jönne még pár beíró, akkor lenne esély haladni valamivel.)
Pepea:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Augusztus 21., 11:24:05 ---A munkanélküliként töltött elég tetemes idő sokat segített. Meg az, hogy nincs életem. :badteeth:
Amúgy ez az egész kb. két hét elég intenzív munkában készült még három éve, csak mivel általában egész sorozatokat nyomtam le egyszerre, nagy raktárkészlet gyűlt fel. Annak a nyomát, hogy már ötöd akkora tempóval honosítok, meg hogy simán kihagyok 4-6 hónapokat, 2014-ig nem nagyon lehet majd látni. :)
--- Idézet vége ---
Azta, nem semmi. 2014 után mi lesz? Baff-olni fogsz? :m-nightcrawler:
talgaby:
A munkanélküliként töltött elég tetemes idő sokat segített. Meg az, hogy nincs életem. :badteeth:
Amúgy ez az egész kb. két hét elég intenzív munkában készült még három éve, csak mivel általában egész sorozatokat nyomtam le egyszerre, nagy raktárkészlet gyűlt fel. Annak a nyomát, hogy már ötöd akkora tempóval honosítok, meg hogy simán kihagyok 4-6 hónapokat, 2014-ig nem nagyon lehet majd látni. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése