HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Spidáj:
Épp olvasom a Superman-t de lenne 1 kérdésem
az 6. oldalon ezt írja : ... és fénylő pontként kúszott a zentire.
Mi az a zenti?
regnar:
Superman.
Megláttam a címet, és a bevezető leírást már fogtam a fejem...még egy crossover, ha nem is a klasszikus értelembe vett. De már megint összemostak néhány világot...Már unom, legalábbis nekem elegem van a sok crossoverből, ez egyértelműen az ötlettelenség jele. Újat nem tudnak kitalálni, ezért vesznek két három régi dolgot, aztán összgyúrják. Szóval vegyes érzelmekkel kezdtem bele az olvasásba.
Borító. Átlagos. Nem rossz, de nem is kiemelkedő. Ami viszont zavaró volt, hogy nem lett kiretusálva a bal oldalon a hajtásvonal. Ez azért eléggé ront a borító megítélésén. A rajz nem rossz, bár Supermant aránytalannak érzem, főleg a piros nadrágot, ami kicsit amorf...
Képregény. A rajzok olyan klasszikus érzést keltenek bennem, de van bennük valami új is. Nem rosszak. Kevés színt használtak, ami nem gond, sok a kitöltő, átfedő színazonosság. a képregény a történettel akar megfogni. Nem sok sikerrel.
A 12. oldalnál már untam az egészet. Nyűg volt olvasni, nem szólt semmiről, vagy amiről szólt azt eddig is olvastam már valahol. Ez később sem sokat változott. Az hogy superman püföl néhány robotot nem igazán nevezhető fordulatos történetszövésnek. Aztán 38- olda elkapták Supermant?? No.. valami történik..talán lesz valami??...Aztán megjelent Luthor az idegenek oldalán. Ez már sok... Azért Crossoverben is van határ. Legközelebb hamupipőke üti majd Hófehérkét???? A hét törpe meg Jancsit és Juliskát???? Aztán jó oldalra áll...És a végére na jó ez tetszett. Meghal Superman és vegyes a happy-end. Csak sajnos az eleje és a közepe összezúzza a végét. Szóval a vége tetszett, de ez sajnos az egészen nem változtat semmit.
Beírás.
4. oldal fejlet-tség rosszul lett elválasztva. fejlett-ség
6. oldal Guernica bombázása 1937 április 26.-án volt. az újságban az elnök erről beszél, de egy évvel utána?? Kicsit következetlennek tartom a dolgot. Nem biztos hgoy hiba, de zavaró, hiszen 1938-at írunk a képregény idején.
A japán kínai háború 1937 július 7-én kezdődött beijingnél. Szóval ha nem is hiba, de mindenképpen zavaró.
37.oldal ha már az újságot retusáltátok akkor az Editor in Chief-et is lehetett volna az ajtón, bár nem hiba, csak ....
Nagyon jó a Superman szobor felirata - gratulálok hozzá.
A beírás tetszik, bár volt benne néhol hiba, de nagyon sok munka lehetett vele, úgyhogy le a kalappal.
Összességében. Nem lett volna valamilyen jobb Superman történet???? Mert ez pocsék volt. Unalmas, hosszú és teljesen egysíkú volt. A végén van egy kis csavar, ami változtat az egész megítélésén, de az 55 oldalnyi szenvedésért nem kárpótol. Sajnálom, tudom sok volt vele a munka, a beírás jó, sok a szöveg és érthető is, de maga a képregény szánalmas és siralmas. Ugye nem lesz ilyen témában több ilyen... Mert Superman jöhet, csak...
Persze ez csak a saját véleményem, lehet hogy másnak bejön a képregény.
VTomi:
Nekem a Batman-Pókban határozottan a Bagleys tetszett jobban, viszont nem szeretem, ahogy az Ultimate-ben rajzol, valami megváltozott a stílusában. A régi rajzai sokkal jobbak voltak, de ez magánvélemény.
Troll:
A témával kapcsolatban, felkerült az oldalra a Superman Elsewords - Világok Harca!
szpÁDÁMen:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Nitro
--- Idézet ---Meg aztán az arcok is nagyon hasonlóak nála.
--- Idézet vége ---
De jó hogy ezt írod mert azt hittem csak én látom így.
--- Idézet vége ---
Igen, főleg az Ultimate sorozatban. És főleg a lányoknál. Még jó, hogy van színező is... Ezzel együtt se cserélném le a mostani rajzolók közül szinte senkire...
--- Idézet vége ---
De hisz Bagley is mostani rajzoló, nem?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése