HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Micho:
--- Idézet ---Superman.
Megláttam a címet, és a bevezető leírást már fogtam a fejem...még egy crossover, ha nem is a klasszikus értelembe vett.
--- Idézet vége ---
na igen, ezt egy kicsit másképp kell felfogni: hiszen nem két képregényhőst eresztettek össze, hanem egy irodalmi műbe illesztették bele a képregényhőst. Jorutóval nekünk speciel tetszett a koncepció, mivel az eredeti könyv írója egyik kedvencünk, és mint iylen már csak emiatt is erre esett a választásunk.
--- Idézet ---Ugye nem lesz ilyen témában több ilyen... Mert Superman jöhet, csak...
--- Idézet vége ---
a másik Superman sztori, ami között vaciláltunk az a szintén "Elseworlds"-ös Superman - Red Son (talán Vörös Sarj lehetne). és mint ilyen, szintén nem a "mi" világunkban játszódik, hanem egy oylanban, ahol a kryptoni "inkubátor" nem az USA-ban zuhan le, hanem a Szovjetúnióban (na innen gondold végig... ) ez is mint érdekesség szóba jöhetett volna, de a fentebb említett okok miatt maradtunk végül a WOW-nál. de megnyugtatlak, hogy valószínű nem lesz. sima Superman kalandok közül nehéz lenne jó történetet választani, mert igazából nincs a köreinkben közel se távol Szupi szakértő, sőt, megkockáztatom hogy egyáltalán nincs (mivel ezen kívül tudtommal csak a Superman - A Jel hunosodott eddig, ezen kívül csak JLA-ban meg crossoverekben szerepelt az Acélember)
a dicséreteket, és észrevételeket köszönjük, az újságcikknél kicsit megijhedtem, mert azt én "fordítottam bele" és azt hittem eltoltam valamit... de megint csak a nagyokos amcsik voltak akkor a ludasok. szemfüles vagy!
PS: a heti frissítésben várható a magyar hátsó borító, véletlen lemaradt, bocs
Spidáj:
jah télleg.
Egyébként vége elolvastam.
Iszonyat jó kis comics.
gratula hozzá Jorutonak Trollnak és Michonak
Troll:
--- Idézet ---Mi az a zenti?
--- Idézet vége ---
Nem zenti, hanem zenit...
Spidáj:
Oh, köszi.
Egyébként még olvasom
Most tartok a 34. oldalon de tök jó
Superman olyan hasonlatok nyom csata közben:
-Leráz magáról mint kutya a vizet.
-Elkapott mint béke a nyelvével a legyet.
stb..
regnar:
Látóhatár.......vagyis nem de a mondatba ez illik.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése