HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (342/349) > >>

kaine:

--- Idézet ---Nitro
--- Idézet ---Meg aztán az arcok is nagyon hasonlóak nála.
--- Idézet vége ---
De jó hogy ezt írod mert azt hittem csak én látom így.
--- Idézet vége ---
Igen, főleg az Ultimate sorozatban. És főleg a lányoknál. Még jó, hogy van színező is...    Ezzel együtt se cserélném le a mostani rajzolók közül szinte senkire...

Galen:
Nitro
--- Idézet ---Meg aztán az arcok is nagyon hasonlóak nála.
--- Idézet vége ---
De jó hogy ezt írod mert azt hittem csak én látom így. És ez hatványozottan igaz Todd Mcfarlane-re.

Nitro:

--- Idézet ---Azért szerintem a nyári kiadásban Bagley Batman rajzai felülmúlják a második történetét...
--- Idézet vége ---
Gyorsan dobok egy ellenvéleményt:  
Szerintem meg pont a második sztori rajzai voltak a szebbek. Bagley néha jó, de ebben elvitte karikatúrába néhol, ami nem feltétlenül az igazi...  
Meg aztán az arcok is nagyon hasonlóak nála. De védjétek meg, ha nincs igazam.  

Farek:

--- Idézet ---Engem meg hogy nincs olyan rajzoló aki renden tud DC-s és MARVEL-es alakokat rajzolni.Ezért félig DC-s rajzoló csinálja aki szarul csinálja a MARVEL-es alakot.
Félig meg MARVEL-es rajzoló, aki elbas*a a DC-s alakot.
--- Idézet vége ---
Porthos, tudom ajánlani a nemrég megjelent JLA/Avengers 4 részes sztorit. A sztori nagyon jól indul aztán a végére persze egy kicsit zavaros lesz, de azért elviselhető. Viszont a rajzok nagyon rendben vannak, mert nem felesbe csinálták, hanem Kurt Busiek és George Perez vitte végig. És az állandóság meglátszik a rajzokon. Távlati tervben benne van erre az oldalra.

szpÁDÁMen:
Azért szerintem a nyári kiadásban Bagley Batman rajzai felülmúlják a második történetét, amit feltételezek DC-s rajzolt. Különben meg szerintem Ross Andru rajzolt DC-nek is, és ugye ő rajzolta az egyik Bat-Spider cross-overt. Megfontolandó, ha egyáltalán jól tudom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése