HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Farek:
DC karácsonyi történet:
A Robinos érdekes volt, de nem igazán tetszett. Superman története nem fogott meg, viszont feltűnt valakinek, hogy az első képen az újság, az Dailiy Bugle, azaz Hírharsona, kedvenc kiadónk, JJJ kedvenc Pókembert gylázó lapja?
A Darkseidors történet nagyon aranyos volt, jót szórakoztam, a Batman pedig kifejezetten tetszett. Klönöse, az a humor, amikor dumálnak a csajok, hogy milyen lett volna látni az arckifejezését, amint leért. És ott mondja valamelyik, hogy megfizethetetlen. Nektek nem ugrott be a MasterCard reklám? Plána, hogy korábban említik, hogy náluk van a hitelkártyája.
Lobot majd később veszem górcső alá.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Zspider:
nah legyürve a lustaságom most potlom a dicsérteket amiket nagy, de nagyon megérdemeltek.
- A karácsonyiakat nem fogom dicsérni, mert bár forditási hibát nem találtam eddig csak egy karácsonyi sztori volt ami tetszet.
- Ami a Supermanas sztorit illeti: Remek volt. Komolyan imádtam. Csak vároma folytatást imádva és örvendezve. Végre egy igazi filinges nagy ágyú sztori köszi hogy meg ismerhetem.
- Lobot potlom igérem.
Puma:
Lobo
Nagyon szépen köszönöm a Lobo-t már régen olvastam ő nagy kedvencem a DCből.
Boldog Karácsonyt mindenkinek
regnar:
DC karácsonyi szám
A borító már elég kellemes benyomást kelt, főleg, ha a doboz is saját gyártmány.. mert én pl soha enm tudnák ilyet csinálni.. vagy nagyon sok időbe telne
A Robinos történetre egészen kellemes volt a maga rövidségében is, tisztán érezteti, hogy egy hős mennyire egyedül lehet, még ha az emberek imádják is.. ugyanakkor hol is az igazi helye.
A Második történetnek igazából nem jött át a humora, lehetett volna "brutálisabb" is, persze így is voltak benne kellemes részek.
Harley és Ivy. A két karakter közül Harley számomra mindig idegesítő volt, Pedig Jokerrel sok történetben láttam együtt (Joker pedig jó fej, nem tudom miért áll le vele mindig ) De ez a történet szerintem vicces volt, szegény Bruce teljesen leépült benne. Jók voltak a poénok pl a lift "nem működik felirata" és Bruce agyonpakolt kezei. A rajzok is jók voltak, illettek a történet hangulatához.
A Superman-es történet pedig kifejezetten karácsonyi volt, nekem nagyon tetszett.
A beírás is jó volt, a mondatok jól szerkesztettek, és magyarosak. Szép munka, köszönet érte, tetszett ez a kis összeállítás.
Gorgonita:
Üdítő volt a jó öreg DC hőseit újra látni. Kár hogy ritkán bukkanak fel. A Robin és Superman történetek hangulatosak voltak, -megkockáztatom nálam az értékes kategóriába sorolandók. A Darkside kis poénja a maga egyszerűségében volt nagyszerű. Bitumen sem volt rossz, bár nálam Harley vagy Harvey figurája nem annyira nyerő. A többi BM gonosznak tragédiája van, amit személyiségével leplez. A bohhóclánynak nem ismerem ezt a tragédiáját. Ennek két oka lehet. 1. Nincs neki, és akkor elég egysikú ez a mindenen röhög, és szeret lövöldözni figura. 2. Van neki, de mivel viszonylag új kari, én még nem találkoztam vele.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése