HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (330/349) > >>

Farek:
Lobo: Alapvetően nagyon beteg történet. A 17. oldalon az egyik bubiban a beírás elvan csúszva. Egyik kedvenc humorom: gyertek le ide, és megmutatom nektek, hogy mire jó még a nyalóka!. A Mikulás nagyon komolyan néz ki. A rénszarvasok meg mennyire nem értik a helyzetet!
Összességében tetszett, bár ha valami karácsonyi képregény nem gyerekeknek való, akkor ez az!

regnar:
Lobo - karácsonyi különszám

Már a borító is kellően "elmeroggyant" és sugallja, hogy itt bizony nem egy sütievős, szeretet-fílinges karácsonyi történetet kapunk.

A rajzokra sem lehet panaszunk, kellően elborultak. Nekem bejönnek mindenesetre, legalábbis illenek a történeti környezethez.

"állítsd automatára, nem akarunk bosszúra éhes túlélőket a lelkünkön száradni" Ez mekkora szöveg már..   Aztán a télapó munkamódszereinek és "seregének" leírása.. meghaltam rajta. A dugós puskás törpék lemészárlása kellően véresre sikeredett. Igen, ez Lobo, nem egy ártatlan Pókember képregény. Beteg egy történet volt ez én mondom. Az biztos, hogy az unokahúgommal nem olvastatom el  

A beírás és fordítás jól sikerült, egyetlen hibát vettem észre a 17-es oldalon az egyik buborékból kicsúszott a szöveg.

Összességében. nem vagyok egy Nagy Lobo rajongó, de néha kell egy kis elvetemült "sötétség"

Blixxxa:
Mindenkinek Boldog Ünnepeket - még ha félig megkésve is - kívánok.
Csak most jutottam Net közelbe. Kiváncsian várom a véleményeket Lobo-ról,
mert ha tetszett, van még egy-két ütős sztori a tarsolyunkban. szal lehet véleményezni. Amúgy most itt köszönöm meg minden fordító és beíró és minden másban segító "kollégának" a karácsonyi képregénykavalkádot, és az egész éves munkát, amivel mindig sikerült egy kis szín vinni kissé hiányos képregénykultúránkba. További sok sikert és remélem a következő karácsonyt is ilyen gazdagon jutalmazza a télapó! Bocs, az elöbb bejelentkezés nélkül írtam. Pedig nem akartam név nélkül írni!

Guest:
Mindenkinek Boldog Ünnepeket - még ha félig megkésve is - kívánok.
Csak most jutottam Net közelbe. Kiváncsian várom a véleményeket Lobo-ról,
mert ha tetszett, van még egy-két ütős sztori a tarsolyunkban. szal lehet véleményezni. Amúgy most itt köszönöm meg minden fordító és beíró és minden másban segító "kollégának" a karácsonyi képregénykavalkádot, és az egész éves munkát, amivel mindig sikerült egy kis szín vinni kissé hiányos képregénykultúránkba. További sok sikert és remélem a következő karácsonyt is ilyen gazdagon jutalmazza a télapó!

szam:
Köszi mindenkinek a véleményt... persze azért még lehet írni...
regnar
A borítót én gyártottam Michoval közös ötlet alapján. Volt néhány változata, míg elérte a végleges formáját...

Örülök, hogy tetszett a Superman-es sztori, Michot illeti a dícséret,  hogy rábeszélt, tegyem be. Ja, és itt kiemelném Galactus (tudjátok, a HungaroScan hub op-ja) érdemeit, aki szkennelt nekem egy nagyon pöpec Superman feliratot, tehermentesíve ezzel Troll kollégát.

--- Idézet ---feltűnt valakinek, hogy az első képen az újság, az Dailiy Bugle, azaz Hírharsona, kedvenc kiadónk, JJJ kedvenc Pókembert gylázó lapja? 
--- Idézet vége ---
Ajajj...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése