HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (327/349) > >>

szam:
Most, hogy van újra fórum, ha jól emlékszem van 1-2 ember, aki még adós a Superman - RSz 2 véleményezésével, szóval akik még nem írtak róla, azok  , különben  

szam:
Nem akarom elvenni más kenyerét, tudod...

Galen:
Te szám. Ha a "SOLO"-t megtoldottad volne az elején egy "HAN"-nal akkor aztán örültünk volna Recsivel...nade így is...

szam:
Thx az alapos körüljárást, örülök, hogy ennyire bejött. Én azért nem állítom, hogy a Randilovag ugyanott lenne, ahol a Killing Joke, ami azért egy katartikus élmény az olvasónak (legalábbis nekem az volt).

Hát, értem mit mindasz a Christinaval kapcsolatban, de ne felejtsd ki a számításból az ürge "terhelt gyermekkorát". Nekem ez a történet valahogy azt az érzetet kelti, hogy a faszi élete már valamikor nagyon rég vakvágányra futott, lemaradt emiatt élete lehetőségeiről (boldogság, normális élet), soha nem tudott jót tenni, és ezzel a helyzettel sem megy semmire, a gyermekkori emlék olyan mélyen beleégette magát a fejébe, hogy képtelen elszökni hot-dog árusnak, már lemondott magáról.

A Superman - RSz-el kapcsolatban... anélkül, hogy bármit elárulnék, Clark ebben a történetben inkább egy hétköznapi ember, mint szuperhős, és a hétköznapi emberknek csak nagyon ritkán adatik meg, hogy belessenek a színfalak mögé...

Gorgonita:
Solo
 Randilovag - pont ilyennek szeretem a Macskanőt. Ez a sztori nkem egyenértékű a Killing Joke-al. Ez az igazi Gotham, amit a legutóbbi mozi sem tudott megközelíteni sem nálam.
 Christine: Nem jött be. Ha jól értem a végén a pali magát öli meg a csaj helyett. Ugyanaz jut eszembe, mint a Holt Költők Társasága végén az öngyilkos gyerekről. miért nem szöktek el inkább kagylóhalásznak, cirkuszosanak vagy hot-dog árusnak? Büdös a munka, ha nem bérgyilos a meló? Erőltetetnek érzem. De lehet, hogy csak nem értem.
 Fiatal szerelem: Tetszett. mind kihagyunk az életünkben olyan lehetőségeket, amit utánna megbánunk. Egy ilyen történet talán még időben elgondolkodtathatja olvasóit. Értékesnek találom.
 Szalagtűzés. Az előzővel egyenértékű. Életreszoló választás, a miért nincs két életem döntés pillanatában. gyakran csak évekkel később értjük meg igazán, mit vesztettünk, nyertünk egy ilyen választással.
 Esélytelen leosztás. Olvastam 1x egy paliról, aki a pokolban egy üstben épp azt elemezgeti, hogy íme az ember mindent meg tud szokni, még ezt a hőséget is. A szomszéd üstben egy kívánatos nő, nem is lesz ez olyan rossz neki. Alkalmazkodunk és nem bünhődünk. A szöszenete utolsó mondata valami ilyesmi volt: -és akkor hirtelen pokoli hideg lett. Ez is egy hasonló történet volt a bűnhődésről csak lelki szinten. Szintén értékesnek találtam.
 Rajtad kívül senki más. A két supi után harmadszor köszön vissza az évekig hordozzuk téma. A szerző egyik kedvenc témája lehet, alighanem személyes okoból. Megint naon jó.
  A rajzok líraiak. Mennyivel jobb szeressem ezt mint a mainstreamet vagy az elkent vedd ki ha tudod horrormaszat stílust. Jó válogatás.

Superman Rejtett 2 A történet továbbra is hangulatos, képileg is kedvelem. Néha olyan mintha Superman történetét olvasnám újra reálisabb hangvételben, leszámítva hogy Superman ebben az univerzumban csak egy képregény. Ugyanakkor kicsit félek ettől a csak a végén derül ki a nagy titok megközelítéstől. Az ilyen sztorik esetenként hajlamosak csalódást okozni. Meglátjuk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése