HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (328/349) > >>

Pádi:
Én most olvasom, per pill még csak az 1-nél járok.
A rajzai meseszépek.
Még mindíg azt mondom nagyon jó a fogalmazókád.
Érdekes hogy Szupit nem csípem annyira de úgy tűnik, szam, te rá kattintasz.

szam:
Regnar, kösz a kimerítő hozzászólást (Pádi és Vincunak is kösz a rövidebb, ámde annál velősebb véleményt).
Hátulról kezdeném:
Rajtad kívül senki más
Igen, nekem is agyalnom kellett, hogy mi is van itten, de elég minimalistára vette a figurát Sale bátyó, ennek tudható be a kis döccenő a történetben, amit egy kis fantáziával át lehet hidalni szerintem.
Esélytelen leosztás
Hogy itt mennyit agyaltam a címen, és nem csak én, hanem többen is, Vladnak ezúton is köszi a helpet. Jó kis fordulat van benne, ennyivel jobb egy átlag gengszter-noir sztorinál szerintem (persze ha a rajzot nem számítjuk)
Szalagtűzés
Talán nekem ez tetszett a legkevésbé. Nem sokkal ezelőtt olvastam a Superman for all seasons (amit itt a TS leírásnál Superman az örékkévalóságnak-nak fordítotttam) c. 4 részes mint, és azután annyira nem mondott sokat a történet.
Fiatal szerelem
Nekem ez tetszett a legjobban. Ezelőtt nem sokat tudtam erről a Supergirlről, jó volt, hogy egy ilyen történettel kezdte nálam a karrierjét.
Christina
Itt a rajz volt az, ami igazán ütött. Semmitöbbetnem tudokelmondani.
Randilovag
Nagyoooon jó kis sztori, könnyed, kissé(?) őrült, igazi csuklógyakorlat.

Reméltem, hogy tetszeni fog ez a válogatás, mondjuk Tim Sale neve sok mindenre garancia...
Utánanéztem a többi Solo kiadványnak is, mert eddig csak felületesen futottam át őket, és úgy gondoltam, csak ezt az egyet csinálom meg (esetleg a többiből szemezgetek majd), de ezekben a kiadványokban igazi gyönygyszemek vannak. Úgyhogy lesz még Solo,  a 2-3 nekem annyira nem tetszett, tehát a következő magyarítás a 4. szám lesz. És hogy ki lesz a következő művész? ITT megtudhatjátok. Ha már letöltöttétek a képregényt, ezzel írjátok felül a meglévő fájlt.
Azért a Superman - Rejtett személyiség 2-t sem felejtitek el elolvasni, igaz?

regnar:
Solo.

Igazi meglepetés!!!  

Randilovag. Ez egy bateg    történet. A macskanő nem normális, eddig is sejtettem, hogy valami nincs rendben nála, kicsit megviselte az "átváltozás",de ebben a történetben csak megerősítette bennem, hogy nem  "tiszta" Szegény Batman csak asszisztál a dologhoz, az utolsó agyoncsókolt kép nagyon megalázó. Kissé btegen humoros sztori volt, szép rajzokkal.

Christina. Az egyik legjobb történet az antológiában. Tetszettek a színek és a grafika. Komor és sötét hangulatot kölcsönöztek a történetnek, így fokozva annak drámaiságát. Rövid, de üt.

Fiatal szerelem. Ez a szitázott stílus bejött. A történet erős, jól rámutat, hogy hiába a mindenható erő, ha nem mindenható.

Szalagtűzés.  Romantikus hangulatban ez volt a legjobb az antológiában. Nagyon tetszett, emberi volt, és a befejezés nagyon megfogott. A rajzok is nagyon jól sikerültek.

Esélytelen leosztás. "A" legjobb. Ütött. a történet közpéig azt gondolta volna az ember, hogy valamilyen romantikus bosszúra készül valaki. Aztán bumm!! Egyik meglepetés a másik után. Erős történet,meglepő, és megdöbbentő fordulatokkal, alig pár oldalon. A grafikai is nagyon ott van.

Rajtad kívül senki más. Szép grafika és érdekes történet, bár kicsit gondolkodnom kellet, hogy akkor most mit is?

A beírás mindegyik történetnél nagyon jóra sikerült.

A képregény kialakítása érdekes, és tetszetős, tetszenek az átvezető grafikák az egyes történetek címeivel.

Meg úgy ahogy van az egész nagyon bejött. Még, ha ütnének se találnék egyetlen kifogásolandó elemet sem benne. Nagyon jó választás volt a honosítása. Ahogy a leírásomból is kitűnik el sem tudtam dönteni, hogy melyik történet tetszett a legjobban, éppen az aktuális volt az, amelyik megfogott valamivel. Ha van még ilyesféle válogatás arra én midnenképpen vevő vagyok.

Nagy köszönet érte    

Vincu:
ÁÁÁÁÁ! Solo! Apáááám!!!
köszikösziköszikösziköszi!

Pádi:
Ez a Solo valami ragyogó. Iszonyatosan tetszenek a rajzok. Éss nayon gratulálok szamnak. Ez a megfogalmazás valami pazar.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése