HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
kaine:
Üdv!
Elolvastam a Superman- Rejtett személyiség első két részét. Tök jó volt, tetszett, köszönöm. Mondjuk azt hittem valamiért, hogy csak 2 részes, azért kezdtem bele, de most már mindegy. Érdekes volt és volt benne néhány nagyon szép rajz.
Kíváncsian várom a folytatást!
Két észrevétel (mindkettő az első számban van): "dögös csirkék"-nek fordítani a "dögös csajok"-at, vagy legfeljebb tyúkokat, szam...
Meg egy elírás, "dühös én nyers" azt hiszem az "dühös és nyers" lenne, de nem biztos.
Köszi még egyszer!
Gorgonita:
--- Idézet ---Történetileg szerintem belefér. Az S jel kriptoniul jelent valamit, de Lois-nak a "Szuper" szó jut róla eszébe.
Te csalsz...te már olvastad ezt...
--- Idézet vége ---
Én úgy emlékeztem, hogy az újságcikkek, vagy épp maga Lois kezdik Supermannak nevezni, és csak ezután jön a ruha. De lehet hogy rosszul emlékszem, és persze az sem az eredeti képregény volt, amivel a Semic kezdett.
Nem olvastam, csak egy írózseni veszett el bennem. Mondjuk jól elveszett...hol is lehet?
Farek:
Nem rossz, bár túl nagy véleményt még nem tudok mondani róla. Nem ragadott meg túlságosan, de azért érdekel, hogy mit hoznak ki belőle. Tetszett az a képi megoldás, amikor hirtelen felgyrosul a bárban, hogy felfogja a kimlő italt, és utána visszaül, eközben a beszélő szavai lelasssuuuuulllllnnnnaaaaaak. Viszont akkor hogy gyűjtötte össze a piát? Hiszen ahhoz képest is gyrosan mozgott.
Galen:
Gorgonita
--- Idézet ---A piros S betűt pedig nem kellene már itt az elejéni erőltetni. Ilyen véletlenek nincsenek.
--- Idézet vége ---
Na ez jó téma. Az "S" betűt anno a két alkotó valószínű tényleg azért rakta a mellére (utánna kéne nézni), Mert ő a S-uperman. Aztán hogy ezen már a képregényben változtattak, vagy anno 1978-ban Richar Donner döntöt-e úgy, hogy akkor ezt a jelet már a szülőbolygójáról hozta, nem tudom. Az tuti hogy a filmben amikor Jor-el a tanács előtt ált a Kriptonon talpig feketében, már ott figyelt az ezüst S-jel a mellén (sőt a többieknek meg más jel, de ugyanúgy az 5-szögletű jelben). Történetileg szerintem belefér. Az S jel kriptoniul jelent valamit, de Lois-nak a "Szuper" szó jut róla eszébe.
Gorgonita
--- Idézet ---Az afrikai szállal Clarkban felmerülhet -és biztonyára fel is merül -saját identitásának, örökségének kérdése, ami után biztos előkerülnek még a csónakba rejtett történelmi dokumentumok is.
--- Idézet vége ---
Te csalsz...te már olvastad ezt...
Kendra
--- Idézet ---Nekem tetszett a Gyökerek #1, valamikor regen kedveltem Supermant es ternek vissza az emlekek, koszi erte!
--- Idézet vége ---
Szivesen. Húzom a strigulát az elégedett vevő oszlopba.
Kendra
--- Idézet ---Galen, nagyon jok az uvegbetuk.
--- Idézet vége ---
Ne edd az életem...nem ilyenre terveztem...csak az előlap lett átlátszó a fal az nem...
Kendra:
Nekem tetszett a Gyökerek #1, valamikor regen kedveltem Supermant es ternek vissza az emlekek, koszi erte!
Galen, nagyon jok az uvegbetuk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése