HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
regnar:
Batman - Néma mese.
Először nem értettem, hogy mire megy ki a játék. Azt hittem, hogy valamiféle álom, vagy trükk. De a "valóság" tényleg szürreálisabb az álomnál.
Az alapötlet szerintem hihetetlenül jó, és megdöbbentő. A grafika nem is annyira fontos, bár nincs vele semmi gond. A szöveg pedig ténylegesen felesleges, igaz, csak annak aki ismeri a Batman "legendát". Ez tipikusan az a képregény, amely alapszintű ismereteket igényel, hiszen a múzeum eseményeit nem értheti meg az, aki nem ismeri a történetet.
Tetszett a képregény, rövid, és ütős volt.
Troll:
Szülinapi Friss - Batman - Néma mese
Micho:
--- Idézet ---Most olvastam végig a DC karácsonyi különszámot.
--- Idézet vége ---
Te, ezt egyszer már olvastad
a Superman neked nem teccett, a Robin jobb volt, a Batman még jobb, az vicces, és a Darkseid az valami naon király volt
kaine:
Most olvastam végig a DC karácsonyi különszámot. Gondolom hátrány, ha nem ismered eléggé a karaktereket, szóval annyira nem jött be. Egyedül a két oldalas Darksaid, az nagyon jó volt!
regnar:
Superman - Gyökerek 1/12
Borító. Kellemes. Harmonikusak a színek, jók a feliratok. a fényhatások kissé szokatlanok..
Képregény. Tetszik a kissé szögletes stílus, bár, mintha hasonlót párszor láttunk volna már. A képi világ szerintem nagyon jó..nekem nagyon bejövős , és a színek is erőteljesek, jók a karakterek, a hátterek. Jól néz ki az egész füzet.
Történet. "Eredetmonda". Hányadik verzió? soha nem értettem, hogy miért kell egy szuperhősnek folyton változtatni az élettörténetén. De ez csak költői kérdés, nem befolyásolja a képregény befogadását. Ez a színes "S" betű érdekes... Mármint a használata már a Kriptonon. MEglepő volt, hogy pár képpel átugrották a felcseperedést, ami eddig szinte mindenhol megjelent hosszan taglalva. Még meglepőbb volt Afrika. A füzet végére szinte el is felejtettem, hogy Superman képregényt olvasok. Inkább valami akció-füzet jutott az eszembe.
Beírás/fordítás. Jól sikerült, érthető, gördülékeny mondatok. Tetszenek a feliratok, kijelzők magyarosításai és betűtípusai is.
Összességében. Szépen kivitelezett, és prezentált képregény. Érdekesen kezdődik a történet. Kíváncsi vagyok mi sül ki majd belőle, az biztos, hogy felcsigázott, és várom a folytatásokat.
Az utolsó oldalhoz csak annyit
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése