HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
Nos, a Képes Kiadó mindenható főnöke arra a kérdésre, hogy miért nem szóltak eddig annyit felelt, hogy ő nem nézi a honosító honlapokat. Ennyi. Igazából mi sem értjük, hogy ha még az Arkhamnál is szóltak, akkor most miért nem...
Galamb:
Hát kár, annyira nem érdekel, hogy pénzt adjak rá.
A kérdés már csak az, hogy a Képes kiadó képviselői szokták nézegetni vajon a foglalási listát, és már előre tudják, hogy a lefoglalt képregények közül mi fog kiadásra kerülni? Mert akkor talán már előtte szólhatnának, hogy "figyu, ne állj neki honosítani, fölösleges, mert kiadjuk".
Mert ez így kicsit úgy jön ki, hogy a "naív honosítók csinálják csak nekünk az ingyen reklámot".
Persze ez csak magánvélemény, meg lehet hogy csak baromságokat írok, és akkor nem szóltam... csak kissé mérges lettem.
talgaby:
Meg részemről még valami... Bár az esélye egyelőre olyan 20-25% csak, de előfordulhat, hogy ha jövő januárig nem foglalja le senki, akkor lesz egy harmadik DC-s csajsorozat is, a Catwoman v2 #44-től, Will Pfeifer érkezésétől a sorozatba. De ez nagyban függ majd attól, hogy sikerül haladni az Annihilation munkálataival részemről.
dr samson:
Huh, emberek: van két rossz hírem és két jó, melyikkel kezdjem? Legyen először egy rossz: az oldalon látható Supergirl sztori többi része már nem fog kikerülni és az eddigi részek is lekerültek az oldalról. Hogy miért? Mert olyan 99%, hogy ezt fogja kiadni a Képes Kiadó, ez lesz az a kötet, amiben szerepel Superman és Batman is és ezt rajzolta Turner. Ja és ez egyben az egyik jó hír is volt.
A másik jó hír: nem céltalan volt ez a Supergirl mini és úgy terveztem, hogy mini végén lehull a lepel, de így előre hozom kicsit a bejelentést: az egész célja az lett volna, hogy felvezesse Supergirl saját, 2005-ben indult sorozatát, amit már én, illetev Sepi és beigli69 fogunk majd prezentálni nektek. Ennek az első, vagyis nulladik részét majd a nyáron kapjátok meg és nagy valószínűséggel jövőre már kéthavonta találkozhattok majd Kara Zo-el kalandjaival. Ez lesz a második DC-s ongoing az oldalon, a Tiny Titans mellet. És lesz egy harmadik is, de azt Képes Kiadós jó szokások szerint egyelőre fedje jótékony homály...
Ja és a másik rossz hír: így a Superman-Batman sorozatot sem fogom egyelőre folytatni, várok egy kicsit, mert nem szeretném, ha megint valami olyasmit honosítanánk, amit aztán később le kell szedni, mert megjelenik magyarul.
dr samson:
--- Idézet ---Ha nőnek érzed magad, akkor rettegj!
--- Idézet vége ---
Hát ha nő lennék, biztos nem utaznék veled egy zsúfolt metrón...
Amúgy, hogy ne offoljuk szét teljesen a topikot, egy bejelenteni való: a sorozat rajongói számára jó hír, hogy hosszabb távon én veszem majd át a sorozat fordítását, vagyis a Supergirl után is folytatódik majd. A beírást BuB (és néha napján Sepi) fogja majd csinálni és olyan nagy gyakoriságú megjelenésre ne számítsatok, kb. kéthavonta tervezek egy részt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése