HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (278/349) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: dr samson ---Komolyan kezdek félni tőled Farek...
--- Idézet vége ---
Ha nőnek érzed magad, akkor rettegj!  

--- Idézetet írta: dr samson ---Viszont ha már itt tartunk, nekem ilyen szempontból a második szám vége a kedvencem, amikor Wonder Woman tarja Karat és a farmerből kivillan a tanga pántja...  
--- Idézet vége ---
Igen, az is megfogott, de ennél éreztem úgy, hogy ezt már nem hagyhatom szó nélkül...

talgaby:
Artemisz jelemeze olyan, hogy az egyik lábán van ruha, a másikon nincs. Eléggé... érdekesen néz ki.

dr samson:

--- Idézet ---És milyen jól! Egyébként jobban megnézve olyannak tűnt nekem, mintha valahol menetközben a ruhája bal oldala eltűnt volna... Nyamm!
--- Idézet vége ---

Komolyan kezdek félni tőled Farek...  Viszont ha már itt tartunk, nekem ilyen szempontból a második szám vége a kedvencem, amikor Wonder Woman tarja Karat és a farmerből kivillan a tanga pántja...  

Galamb:
Én is köszönöm az újabb részt! A rajz tényleg nagyon jó, Turner tényleg nagyszerű rajzoló volt. A történet is zsír továbbra is, tessztett, ahogy Szupi szabadjára engedte az erejét. Ilyenkor látszik, hogy nagy bajban lennének a DC univerzumban, ha rossz oldalon állna.
  A honosítás is pazar lett,    

talgaby:
Mindkettő. Doomsday-t Luthor támaszotta fel vmikor, így részben az ő "öröksége" volt a genetikai alapanyag, amiből Apokolipszon klónozták.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése