HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Farek:
--- Idézetet írta: dr samson ---Komolyan kezdek félni tőled Farek...
--- Idézet vége ---
Ha nőnek érzed magad, akkor rettegj!
--- Idézetet írta: dr samson ---Viszont ha már itt tartunk, nekem ilyen szempontból a második szám vége a kedvencem, amikor Wonder Woman tarja Karat és a farmerből kivillan a tanga pántja...
--- Idézet vége ---
Igen, az is megfogott, de ennél éreztem úgy, hogy ezt már nem hagyhatom szó nélkül...
talgaby:
Artemisz jelemeze olyan, hogy az egyik lábán van ruha, a másikon nincs. Eléggé... érdekesen néz ki.
dr samson:
--- Idézet ---És milyen jól! Egyébként jobban megnézve olyannak tűnt nekem, mintha valahol menetközben a ruhája bal oldala eltűnt volna... Nyamm!
--- Idézet vége ---
Komolyan kezdek félni tőled Farek... Viszont ha már itt tartunk, nekem ilyen szempontból a második szám vége a kedvencem, amikor Wonder Woman tarja Karat és a farmerből kivillan a tanga pántja...
Galamb:
Én is köszönöm az újabb részt! A rajz tényleg nagyon jó, Turner tényleg nagyszerű rajzoló volt. A történet is zsír továbbra is, tessztett, ahogy Szupi szabadjára engedte az erejét. Ilyenkor látszik, hogy nagy bajban lennének a DC univerzumban, ha rossz oldalon állna.
A honosítás is pazar lett,
talgaby:
Mindkettő. Doomsday-t Luthor támaszotta fel vmikor, így részben az ő "öröksége" volt a genetikai alapanyag, amiből Apokolipszon klónozták.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése