HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (274/349) > >>

zozi56:

--- Idézet ---zozival elkéstél
--- Idézet vége ---
Zozinak sok ám az ideje, ha nem pazarolja el baromságokra, ahogy szokta.  Szóval ezt majd beszéljük meg.

--- Idézet ---csak most nem tudom, hogy állnak a tárgyalások a sorozatot eredeti foglaló oldallal.
--- Idézet vége ---
Hát... Elég lassú velük a kommunikáció.

dr samson:
Akkor segítek: rosszul...  Állítolag aki eredetileg fordította a cuccot, az is már vagy 2 hónapja küldött annak a bizony oldalnak fordítást, de azóta sem reagáltakl neki. Szóval zozi most elvileg beíróra vár.

talgaby:
zozival elkéstél, vagy egy hónapja ráállítottam egy garantáltan nagyot szóló klasszikus DC-sorozatra, csak most nem tudom, hogy állnak a tárgyalások a sorozatot eredeti foglaló oldallal.

dr samson:
Ja tényleg, a legnagyobb kedvencemet kihagytam a felsorolásból! A Tiny Titans!  

--- Idézet ---de a DC most inkább a doki részéről lett egy elég heves fellángolás,
--- Idézet vége ---
Mondjuk ez is, igaz, hogy a fordítók részéről csak én és talgaby vagyunk valamenyire DC fanok. De lehet megpróbálom majd zozi-t rábeszélni valamelyik sorozatra...  

--- Idézet ---bár ki tudja, egy másik fórum alapján talán Supermanre is rá lehet majd venni.
--- Idézet vége ---
Rávenni rálehetne, de most ha valami újba belekezdenék, akkor az mindenképpen a Teen Titans vol3 lenne. Az Action comics csak a második a sorban.  

--- Idézet ---a harmadik várható legyen meglepi, ha már a dokiék úgy akarják).
--- Idézet vége ---
az is készülget ám! 1,5 rész fordítása már kész van! Megyek is és folytatom, mert be kell, hogy valljam, régen élveztem ennyire képregény fordítást!  

talgaby:
Kösz az ajánlatokat, de a DC most inkább a doki részéről lett egy elég heves fellángolás, amibe eléggé besegített, hogy szeretett volna gyereksorozatot, és akkor jött a Tiny Titans is.  Úgyhogy most inkább az ő időközben nagy szerelmévé vált Supergirlre lehet számítani, bár ki tudja, egy másik fórum alapján talán Supermanre is rá lehet majd venni. Egyébként a JSA nem volna rossz, csak nem nagyon van senki se tudtommal a tagság között, akinek megfelelő mérvű DC-ismerete lenne - főleg a klasszikus időkből -, hogy nekiugorjunk (mondjuk az Időgép terméséből már így is annyi minden merült fel, hogy de jó volna... de még  abeolvasztott ComiX Art termésből is ott tartunk, hogy de jó volna folytatni vagy hatezer sorozatot...). Egyébként jövőre így is az évet egy elég híres DC-történettel fogjuk kezdeni (jó eséllyel... eddig 25-30%-on állunk vele), és utána majd "kicsi", és egyszemélyes sorozatokba vágunk bele, reményeink szerint. (Macskanő már biztos lesz, mert jövő szeptemberig készen van, meg gondolom a Supergirl v5 se lep meg senkit, a harmadik várható legyen meglepi, ha már a dokiék úgy akarják).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése