HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (275/349) > >>

dr samson:
Először is hello. Másodszor nagyon szeretem az ilyen hosszú hozzászólásokat. Harmadszor nézzük a kérdéseidre a választ:

--- Idézet ---várható, hogy folytatjátok a Superman: Birthright és a Superman: Secret Identity című sztorik honosítását?
--- Idézet vége ---
Ezek ha jól tudom, recsi cuccai, őt kell zaklatni velük.  Superman-hez kapcsolódóan pedig én nagyon szívesen csinálnám a jelenlegi Action Comics-ok honosítását, csakhát nincs időm. Majd ha egyszer eljutok a Supergirlel a New Krypton-crosseverig, akkor ott majd lesz pár rész belőle.
Meg úgy általában, amire tőlem lehet majd számítani, az a Supergirl, a Superman/Batman, meg még valami, ami titok...  Nagyon szeretném a Teen Titans vol3-at is honosítani, de sajnos egyszerűen nincs rá időm.  Így egyelőre annyi biztos, hogy majd a két Infinity Crisis rész fog belőle ide kikerülni, meg majd még 2 másik rész. Meg talán (de csak nagyon talán!) a One Year Later, mert az is egy zseniális sztori belőle.  

--- Idézet ---Ezzel csak azt akarom mondani, hogy jó érzés volt azt olvasni, hogy lesz néhány új DC honosítás az oldalon. Bár ha szabad megjegyeznem, nézzetek még szét a DC sorozatok, illetve a régi (itthon kevésbé ismert) és viszonylag (még valamennyire) újnak tekinthető képregények között. Nem egy sztori lenne, amit szó szerint "zabálnának" az olvasók.
--- Idézet vége ---
Ez nyílván így van, amit mondtál, de sajnos itt jön elő megint a ki mit szeret és mire van ideje kérdés. És sajnos az idő az egyre csak fogy...  

Jolly Jack:
Halihó! Látva az eddigieket meg kell hagyni az utóbbi időben sikerült beletrafálni a megjelenő képregényekbe. De ahogy olvastam a hozzászólásokat, túl tettétek magatokat ezen, már ha egyáltalán szükség volt erre. Lenne egy kérdésem hozzátok srácok. A Supergirl, a Teen Titans és majdan a Superman/Batman sorozat előtt, után (közben) várható, hogy folytatjátok a Superman: Birthright és a Superman: Secret Identity című sztorik honosítását? Csak azért kérdezem, mert ahogy nézegettem a különböző honosító oldalakat kicsit fura, hogy Superman kisebb számban van jelen, mint a többi szuperhős. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy jó érzés volt azt olvasni, hogy lesz néhány új DC honosítás az oldalon. Bár ha szabad megjegyeznem, nézzetek még szét a DC sorozatok, illetve a régi (itthon kevésbé ismert) és viszonylag (még valamennyire) újnak tekinthető képregények között. Nem egy sztori lenne, amit szó szerint "zabálnának" az olvasók. Sorozatnak ott lenne például a félbehagyott JSA, aminek az első tíz száma ha jól emlékszem az Időgépen volt olvasható. Ahogy nézegettem a tervezett képregény honosításokat sehol sem szerepelt. Persze lehet hogy én vagyok a vak, és már rég lecsengett a sorozat máshol. De ha nem, ezt nagyon tudnám ajánlani.

dr samson:
Nekem csak egy bajom van a Supergirl-el: hogy legalább két kötetet kell majd vennem, és az egyiket elzárni egy vitrinbe, mert a másikat tutira rongyá fogom olvasni...  Már alig várom, hogy összehasonlíthassam Tony és talgaby fordítását...

FaNaTiC:
Oké, csak furcsa, hogy Supergirl-t be merik vállalni itthon. Turner rajzait én is szeretem, meg is fogom venni, (bár én inkább már a Titkos Háborút tartanám szívesebben a kezemben.) Az is igaz, hogy én annyira sokat már nem lógok a fórumokon mint anno, nem vagyok már túl up-to-date megjelenés ügyben, mert a sok meg nem jelent képregény eléggé elvette a kedvemet.

Amúgy a DC tele van jobbnál jobb történetekkel, de erről többet nem mondhatok, mert gondolnom kell az FQ jövőjére is

talgaby:
Engem nem, mert hiába hypeolta valaki a Kneten Ed McGuinesst, meg hogy milyen jól ment az első sztori a rajzaival a Superman/Batman elejéről, a Supergirl sokkal-sokkal nagyobbat szólt, amihez biztosan köze volt annak a ténynek is, hogy Turner rajzolta.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése