HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Jolly Jack:
Pontosan erre voltam kíváncsi, hogy meddig lesz lefordítva a Superman/Batman sorozat. Szóval jól értetted ezt a kacifántos kijelentést, mely igazából erre szolgált.
dr samson:
--- Idézet ---Remélem a Super/Bat című történet végéig meg sem állsz majd a honosítással. Egyébként utóbbi sztori első része októberben fog megjelenni. Remélhetően kellemes meglepetés lesz majd.
--- Idézet vége ---
Öööö...ezt én most nem igazán értem. Egyébként a Superman/Batman sztori folytatása a Loeb éra végéig biztos. Utána még nem tudom mi lesz vele. Majd meglátjuk. 6 fordítás már kész is van belőle, de BuB már egy hete nem jelzett vissza...
--- Idézet ---Akkor kellemes meglepetésben lesz részem, mert én sem tudom.
--- Idézet vége ---
Akkor nézz be a lektor mappába...
--- Idézet ---Természetesen tisztában vagyok a tényekkel, de mit tegyek ha elsősorban a DC képregényekért rajongok.
--- Idézet vége ---
Ezért van a NewGen. Ők ügye főleg DC-sek. Mi meg mindenesek.
zozi56:
Akkor kellemes meglepetésben lesz részem, mert én sem tudom.
talgaby:
Mivel nem csináltam különösebb titokot belőle, hogy melyik híres sztorit szeretném itt tudni, és a listán is kinn van, így valószínűleg jó a tipped. Aki viszont még nem sejti, annak talán kellemes meglepetés lesz.
Jolly Jack:
Doki: köszi a válaszokat. Természetesen tisztában vagyok a tényekkel, de mit tegyek ha elsősorban a DC képregényekért rajongok. A Superman/Batman sorozat kapcsán írtad, hogy majd később folytatod. Ezt jó ötletnek tartom. Ám egyelőre a Supergirl sztori az egyetlen, ami abból a sorozatból megjelenik majd itthon. Bár ki tudja mit hoz a jövő. Nem igaz? Remélem a Super/Bat című történet végéig meg sem állsz majd a honosítással. Egyébként utóbbi sztori első része októberben fog megjelenni. Remélhetően kellemes meglepetés lesz majd.
Gaby: értem én, értem én, de jó volna...
Egyébként meg a türelem képregényt (jelen esetben honosítást) terem. Arra a híres DC történetre kíváncsi leszek. Lenne tippem, hogy melyik az. Szóval szállingóznak majd a DC honosítások. Ez tényleg jó hír. Az pedig külön kiemelendő, hogy egyesek élvezettel fordítanak. Ettől csak jobb lesz az egész.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése