HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
--- Idézet ---bár továbbra is fenntartom azt, hogy a Marvel Minik egy kicsit jobban tetszenek, de azt elismerem, hogy az fakadhat részben abból is, hogy baromira nem ismerem a DC univerzumot, illetve igencsak szőrmentén.
--- Idézet vége ---
Nos igen. Sajnos ez pont olyan, hogy nem árt hozzá egy igen alapos Teen Titans előismeret. A poénok nagy részét csak én is azután értettem meg, hogy olvastam a Teen Titans vol3 sorozatot.
--- Idézet ---Superboy félig Luthor? Hogy mi van?
--- Idézet vége ---
No, igen: megint azok a fránya titánok! Szóval: Superboy a Teen Titans vol3 első számában tudja, meg, hogy félig Luthor, miután Luthor küld egy e-mailt Robinnak. Aztán Robin ezt az egészet valamikor a második vagy a harmadik számban le is ellenőrzi egy DNS tesztel. Aztán később, az Insiders crossever kapcsán lesznek is bonydolmak ebből az egészből...
--- Idézet ---Meg ehhez aszámhoz előismeretként jó lett volna, ha kikerül végre a Charaxon egykor fenn lévő Sup/Bat első hat száma is.
--- Idézet vége ---
Mondjuk, ha Troll nem kerül elő sürgősen, hajlok rá, hogy lefordítom az előzményeket, a Public
Enemies sztorit is.
Farek:
Azt még annak idején letöltöttem és megvan
talgaby:
Pedig az még mintha a kilencvenes években kiderült volna róla, csak ő tudta meg sokkal később. Meg ehhez aszámhoz előismeretként jó lett volna, ha kikerül végre a Charaxon egykor fenn lévő Sup/Bat első hat száma is. Bár arról egy rövid összefoglalót lehet olvasni Bayer Tóni Oposszum blogján.
Farek:
Mini Titánok 2: bár továbbra is fenntartom azt, hogy a Marvel Minik egy kicsit jobban tetszenek, de azt elismerem, hogy az fakadhat részben abból is, hogy baromira nem ismerem a DC univerzumot, illetve igencsak szőrmentén. Szóval jók ezek a kis képsorok, és aranyosak a poénok is, remélem, hogy azért hamarosan jön a következő.
Szupi/Dencsi 7.: Érdekes kis történet volt, pláne úgy, hogy a címszereplők igazából elég komoly mellékszerepet játszottak. Sajnos itt is helyenként csak kapkodtam a fejem, ami leginkább a DC - számomra - ismeretlenségéből fakad: Superboy félig Luthor? Hogy mi van? De nem baj, mert azért innen-onnan cseppenként szívom fel az infókat, ráadásul ha az ilyen képregények nem lennének, akkor még ennyit sem tudnék, illetve ezek is a megismerésre késztetnek. Szóval nagyon köszönöm, tetszett, várom már a magyarul megjelenő Supergirl történetet is.
Sepi:
Frissültünk!
Superman/Batman #07
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése