HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
Na végre valaki! Örülök, hogy legalább egy ember értékeli a munkámat. A poénoknál meg megértem, hogy néha furcsák előismeret nélkül. Sokat csak én is így utólag értek meg, most, hogy sok DC-t olvasok. Pl a Brainiac-os poénnak az az előtörténete, hogy amikor a Tini Titánok összeakadnak Psimonnal az Infinity Crisis során Blüdhavenben, jön Szupi és egy fuvallatt elintézi őt, mondván:
"Bocsi Psimon, azt hittem Brainiac vagy."
A szereplők jelentős részével meg hamarosan megismerkedhetsz, mert az én végén jön a Teen Titans-Infinity Crisis, utána meg ha minden jól megy, akkor februárban a Teen Titans-One Year Later sztorik.
Gorgonita:
Csak most jutottam hozzá, hogy el is olvassam a Mini Titánokat. Az első rész mintha poénosabb lett volna, de ezen is derültem jókat. (Sütemény, kriptonit. ) Sok szereplőt és képességét azonban még nem ismerem, így néhány csattanót nem is értettem meg.
A honosítást meg persze hogy megérdemeljük! És akkor is ezt mondanám ha Wonder Woman kérdezné!
dr samson:
Hát emberek, most bizony szomorú vagyok. Megérdemlitek ti egyáltalán, hogy én Supergirlt és Superman/Batmant meg két másik sorozatot honosítsak nektek, mikor erre sem jön már péntek óta egy hozzászólás sem? Pedig megnéztem és jópáran megnézték a képregényt. Szóval, irgumburgom mindenkinek...
Sepi:
Frissültünk!
Mini Titánok #02
talgaby:
Loeb után szvsz elég gyenge lett a sorozat. Egyedül a K tetszett belőle (Amanda Waller szereplését leszámítva), odáig közepesnek, néhol annál is gyengébbnek éreztem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése