HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (269/349) > >>

talgaby:
Annyira azért nem vészes a helyzet, de csakugyan az első négy sorozat (plusz az Adventure Comics és a Légiós sorozatai) összefoglalója a wikin is három vagy négy önálló, meglehetősen hosszú szócikk... arról nem is beszélve, hogy valójában van vagy féltucat Supergirl, és ebből még most is kettő vagy három aktív...

Sepi:
Rengeteg minden. Ez most olyan, mintha azt kérnéd, hogy mondjuk el, mi történt eddig az összes Superman képregényben.

benya11:
Értem, kösz a választ.
Csak felületesen: a v1-2-3-4-ben mik történtek?

talgaby:
Nem kell azon fordítani (vagy beírni) semmit, csak a képekre kell egy általános feljav, ami gyakorlatilag egy script, meg össze kell nekik rakni egy HZs-s borítót, ennyi.

A Supergirlből a v5 van tervbe véve.

benya11:
Én is elolvastam a Superman/Batman #7-et. Tetszett, kicsit én is furcsálltam, hogy a főszereplők most csak mellékszerepet kaptak.  A sztori élvezhető volt, Superboy fél-Luthor-ságán én is meglepődtem nem kicsit. A rajzok is jók voltak. Az első hat számot nekem még nem volt szerencsém elolvasni, remélem egyszer majd kirakjátok ide, a HZs-re is. A Supergirl-t már én is várom, köszönet a honosításért dr samsonnak és BuB-nak. A Supergirl utáni részek is várhatóak ebből a sorozatból? Supergirl-nek melyik sorozata lesz itt honosítva? v1?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése