HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (221/349) > >>

kron82:
Nagyon-nagy köszönet! Az Eljövendő királyságról vmikor 2 éve olvastam először a Panelban és már akkor tudtam,hogy nekem ezt látnom kell.Pocsék angolommal és a szótárral felszerelkezve leszedtem,majd napok alatt átrágtam magamat rajta.
Jó tudni,hogy annyira nem sikerült félrefordítanom!
Mégegyszer köszönöm!

Galamb:
Hú, köszi. Már azóta akartam elolvasni ezt a a történetet, mióta olvastam róla a k.neten. Tényleg lenyügöző volt, bár a végét illetőleg egyet értek Olórinnal. Nekem is kicsit túl "happy endes" lett. De lehet hogy csak azért, mert  [span style=\'color:#000000;background:#000000\']nem ismertem annyira Marvel karakterét, így nem rázott meg különösebben a halála.[/span] De talán ez valamennyire az iró hibája is, hogy kicsit nagyobb hangsúly kellett volna helyezni erre a szereplőre is.
 A rajzok természetesen gyönyörűek sztem, nem hiába Ross az egyik kedvencem.
 A honosítás természetesen a szokott remek minőségű lett,    

talgaby:
Sajna pedig ennél jobb képeket digitális verzióban nem lenne könnyű összehozni. Háromféle változattal találkoztam idáig szkennből, abból egy úgy, ahogy van, pocsék, a másik szintén, de abban benne van minden létező oldal, a harmadik meg az, amiből dolgoztunk, a legelfogadhatóbb, de ott meg vagy tíz oldal egyszerűen lemaradt.

TékozlóAngyal...:
nekem volt pár gondom a kingdome come történetével... a rajzok sem mindig voltak kivehetőek, de úgy az egészet tekintve tetszett...

(kérésetekre kritika  )

dr samson:
Magyarul nem hiszem. Igazából nem is nagyon foglalkozik senki Zöld Lámpás honosításokkal.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése