HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (220/349) > >>

Ben Reilly:
Elolvastam a DC-s Macs kalandját, de az eddigi véleményemen, miszerint nem szeressem, ez a történet sem változtatott. Mindazonáltal a honosítás most is elsőrangú, és ez az egyetlen oka annak, hogy valahol mégis élvezetes volt az olvasmány.
Köszönöm szépen Talgaby.  

Sepi:
Frissültünk!
Macskanő v3 #44

dr samson:

--- Idézet ---honosítás jó lett, bár meg kell jegyeznem, hogy találtam az első számban "nyomdaibát" a 4., 9., 15. és a 18. oldalon is, van ahol nem is egyet.
--- Idézet vége ---
Igen, ezt már jelezték, csak lusta voltam javítani, meg időm sem volt még. Sajnos ez a honosítás rohamtempóban készült, mert a karácsony miatt kicsit megcsúsztam vele...  
Amúgy köszi a részletes véleményt. A rajzokkal én is úgy vagyok, hogy sok helyen (különösen az annualban) nagyon ronda lett. Superboy Primeról meg majd sokminden kiderül a főminiben. ami miatt várhatóan az 1 évvel később is csúszni fog és most már szinte biztos, hogy legkorábban csak márciusban kezdek bele (az már havi egy résszel fog menni).

freakdavE:
Mivel kölcsön kenyér visszajár (itt jó értelemben) elolvastam a Tini Titánok: Végtelen válság tpb-t.  
A rajz elég felemás volt a több rajzolónak és a rengeteg kihúzónak köszönhetően. Néhol kifejezetten tetszett, néhol a szereplőknek még a szeme se állt jól...szó szerint. A történet tetszett, bár a Végtelen Válság ismerete nélkül azért van pár homályos pont. A lelkizősebb részek (Superboly és wonder Girl, Superboy és Éjszárny) kifejezetten jók voltak.
Az alakmás Superboy motivációját viszont egyáltalán nem értem. Megőrült, vagy mi? Azért "Én vagyok a jófiú!" felkiáltással feltrancsírozni a szuperhősöket, kicsit fura, így mindenféle magyarázat nélkül. De ha a VV-ben kiderül, nem kérdeztem semmit.
A honosítás jó lett, bár meg kell jegyeznem, hogy találtam az első számban "nyomdaibát" a 4., 9., 15. és a 18. oldalon is, van ahol nem is egyet.
Mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet a VV és az 1 évvel később után is. Szép munka, köszönet érte.  

SithLord:
Üdv! Köszi a Kingdome Come-t Nihil,talgaby,Kendra,Gaston!  
Ahogy Samson doki a bevezetőben írta :
Ez egy olyan képregény, amit mindenkinek olvasnia kell, legalább egyszer. Akár szereti a DC univerzumát, akár nem. Nos,én ebből indultam ki,mert nem vagyok egy DC rajongó,de eme remekmű elolvasása után...sem lettem rajongó,de tényleg érdemes volt elolvasni,mert hihetetlen jó volt.És ez a grafika..   mestermű!Szóval tetszett,monumentális egy darab volt.
Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése