HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (222/349) > >>

zoli:
Üdv,Vannak-e valahol ION történetek , a Zöld Lámpással? Persze magyarul.

StakDrone:
Bár én inkább Marvel-rajongó vagyok, ez a kötet nagyon bejött nekem is. Való igaz, hogy ezzel a sztorival a dc univerzum is marveli magasságokba emelkedett.

talgaby:
(Egyelőre toleráns vagyok, kap mindenki 24 órát, hogy leszedje, aztán ezzel a kommenttel együtt törölni fogom a linket, mert nem warezolunk itt.)
Ezt mondjuk szerintem inkább a keményfedelesben akard beszerezni. Ugyanúgy benne van minden, sőt még több is (ha olvasod a végén lévő szöveget, ott láthatod, hogy cirka 9 oldal plusz van a HC-ban). Próálkozz talán azzal, bár ahhoz is sok sikert... talán egyszer abból is adnak ki egy új kötetet, ha lesz évfordulója.

gliskard:
Köszönet a Kingdome Come honosításért!  

Anno 7-8 évvel ezelőtt kezembe került egy példány és már akkor magával ragadott mind Alex Ross festményeinek képi világa mind a megközelítési mód, amellyel szinte emberi közelsége hozzák a szuperhősöket. Azóta szerettem volna beszerezni az egész sztorit, csak sajnos horror árat kérnek a füzetekért (érthető módon).

zoli:
Üdv.Hát igen,ez már magas irodalmi szintü remekmü.Mélyen emberi,EZ AZ amiért mi mániákusok Szeretjük a Képregényeket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése