Sötétség serege 3.
Végre sikerült elolvasni. Ez az egyik történet, amelyiket nem tudom megunni, bármennyiszer is látom, vagy olvasom.
Borító. Lényegében hasonlít az előző kettőhoz, a felirat is tetszik rajta, grafikailag meg amúgy is ott van az egész füzet, szóval.. (egy apró dolog... a jobb alsó sarok felett a két fehér pötty a kapocs helye, és nem lett kiretusálva, vagy olyan is volt az eredeti?).
Képregény. csak ismételni tudom, amit az előző két füzetnél leírtam. Nagon tetszik ez a stílus, amellyel dolgoztak a szerzők. Szite fotorealisztikusak egyes képek. Jók a színek, a karakterek kellőképpen gunyorosak, és teljesen a film szereplőit mintázzák.. Ez egy filmképregény, így kellene kinéznie a többinek is (Tisztelet a kivételnek, de pl én a Jurassic Park 2 részétől, vagy az SW episode III-tól besírtam, de a legrosszabb szerintem a Terminator 2 filmképregénye. Nem is lehet felismerni a karaktereket.)
Történet. Ez az a film (pontosabban a trilógia) amiről mindenki hallott ezt azt. A 80-as évek hangalámondásos VHS-ei idején még Gyökerek, vagy Gonosz erdő néven futott, aztán jelenleg is ki tudja hány címen.Számámra mindig alapmű volt, és a képregény teljesen követi a film történetét, a rendezői változat befejezésével, ami "művészibb" ha lehet itt ezzel a szóval élni, a normál változat viszont "cool"-abb, mivel ott visszatér a rendes idejébe, a boltba, ahol megküzd egy zombival és elnyeri a csajok kegyeit... (Nekem bejön mindkét változat...)
Beírás. Tetszett. Szinte a filmbeli mondatokat olvastam vissza, azt hiszem egy helyen szerepelt egy mondat, ami a filmben máshogy hangzott el, és eléggé megmaradt bennem, itt vártam, de itt máshogy szerepelt. A mondatok jól összerakottak voltak, jól olvashatóak.
Összességében. Egyik kedvenc filmem filmképregényben, és magyarul, szépen elkészítve... Mit mondhatnék.. Köszi