Szerző Téma: Horror és felnőtt képregények  (Megtekintve 458473 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Re:Horror és felnőtt képregények
« Válasz #817 Dátum: 2007. Március 16., 10:23:22 »
Jah, hogy előzményekkel mindennel együtt? úgy igen, mindjárt itt lesz. Még kavarnak egy jót Wanda ikreivel, aztán jön egy érdekes fordulat is. Csak szerintem erős rögtön ezzel kezdeni.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Noren

• Donald kacsa
  • *
    • http://
« Válasz #816 Dátum: 2007. Március 15., 21:50:06 »
Örülök, hogy van Spawn, nagyon rég szerettem volna már olvasni! Remélem lesz még több is!
Él még a jó, az utolsó lázadó!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #815 Dátum: 2007. Március 15., 21:23:17 »
Kevesebb, nem?  Csak mert most tart százhatvanakárhánynál, és gondolom a világvégét nem vmi kétrészes szösszenetben játszották meg...
kieg.: megnéztem, a gyűjteményes kötete szerint a #150-nél indították be, tehát nincs is az olyan messze.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #814 Dátum: 2007. Március 15., 21:13:09 »
Hát, az kb. 10-12 szám még. Én sem tudom most pontosan.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #813 Dátum: 2007. Március 15., 20:56:06 »
Vmikor ilyentájt lesz az Armageddon is majd, nem? Mert akkor gondolom azt készíti elő yosha (nem tudom, nem olvasom, csak tippelek...)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
« Válasz #812 Dátum: 2007. Március 15., 20:48:44 »
Spawn:                                                              stb., stb...
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #811 Dátum: 2007. Március 15., 20:34:21 »
Na! Végre megtaláltam,hol írjak a Spawnról.  

Először egy kérdéssel indítanék: Miért itt kapcsolódtunk be? Tudom, hogy egy darabig a k.neteseké az anyag. Innentől engedték folytatni?
A képregény maga szvsz elég gyenge, de lesz ez még sokkal jobb is.
A honosítás szép munka, köszi yosha!  

Nem elérhető gomi

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #810 Dátum: 2007. Március 15., 12:39:12 »
Sziasztok!

Most olvastam el a nekromanta második részét és nagyon tetszett! Köszönet érte a fordítónak és a beírónak is! Remélem nem sokára a következő részt is olvashatjuk majd.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #809 Dátum: 2007. Március 15., 10:39:44 »
Frissültünk
Spawn #147 - Üvöltés
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 15., 10:42:32 írta Troll »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #808 Dátum: 2007. Március 13., 10:24:16 »
Idézetet írta: Troll
Nem nem... Csak Chi. Én az első részhez megcsináltam a főcímet meg azt a pentagrammát és a  boritót de azóta nem kellett hozzányúlnom az anyaghoz. Chi, jól csinálja amit csinál.
Csak én most olvasatam az első részt is, és egyben véleményeztem a 2-t.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #807 Dátum: 2007. Március 13., 08:56:41 »
Na hello hello.

Sajnos most akkorát csalodtam mint egy HÁZ, mégpedig a hamut a Hamunak-on. Amilyen jól indult, és tényleg egy fasza, eddig uj szálon vitte tovább a történteket, annyira el lett cs*szve a 2. rész. JAAAj, nem a beszólásokkal meg a szakállmarci dumákkal meg a többivel van a gáz, mert az mindentöl függetlenül bejött, hanem hogy mi a frásznak kellett belekeverni az Evil Dead 2 sztorit, ha egy csöppet sem használták ki. ÁÁÁH, ott még volt jopár szereplő a házban, minimum egy csaj, meg a hiányzo lapok a Necronomiconbol, meg persze a Linda széthentelése. Az is furcsa volt hgoy mi az a tábortűz aminél Linda ült, hisz annak idején ők nem raktak, és mikor Linda kiment az erdőbe, ő sem rakhatott, hisz a halottak nem raknak tüzet.
Ja, meg hgoy hova lett eldugva a Necronomicon. Ha jol emlékszem a filmben nemes egyszerüséggel sehová. Nem tudom, eléggé csuf lett igy, számomra megcsorbult az egész sztori, de kiváncsian várom a folytatást, és ha sikerül a II. filmből kikerülni, akkor remélem ujra fasza lesz, nem kell a homlokom csapdossam. Mindenesetre szorakoztató volt, nagyon birom a dumákat benne, ez a forditás k.va jo lett, a rajzok is elragadóak. Hát köszi. És nagyon várom.

A Nekromanta ellenben elkezdett bejönni. Az első rész gagyihorroros értelmetlen mészárszék és mindig-van-egy-varázskönyv-amiböl-pompomlányok-olvasni-tudnak érzete egyből ellszállt, kezdenek kérdések is megfogalmazodni, és tényleg, a halott szobatárs dolog meglepett engem is. Még meg is ugrottam ha jol emlékszem.
Na, ez fasza kis sorozat lesz ugy érzem.
Köszönet, Chi
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #806 Dátum: 2007. Március 12., 21:31:51 »
Idézetet írta: galamb
Most mi van?

Most mi van?  
  Nekromanta: Annak ellenére hogy a címe megjegyzésével még szenvedek, hamar belopta magát a szívembe. Nagyon komálom az olyan történeteket, amik a végén vagy a közepén (nem tudom még erre melyik vonatkozik) kezdődnek. Tinihorros hangulatot is remekül alakítják, és a halott lány -szobatárssal még meg is tudtak lepni. A fordítás/beírás is szokott minőség! Kösz Chi és Troll!
Nem nem... Csak Chi. Én az első részhez megcsináltam a főcímet meg azt a pentagrammát és a  boritót de azóta nem kellett hozzányúlnom az anyaghoz. Chi, jól csinálja amit csinál.

Nem elérhető chi

• Sólyomszem
  • *
    • http://
« Válasz #805 Dátum: 2007. Március 12., 21:15:08 »
Idézetet írta: beigli69
A Nekromanta #2:
Nagyon jó minóségűek az oldalak. (maszek kérdés lett javítva valami rajtuk az eredetihez képest ? Bocsi, de van egy sorozat amit meg szeretnék csinálni, és eléggé érdekelnek az ilyen képjavítós trükkök.)

Igen, javítottam rajtuk, de szerencsére nem kellett sokat.  
És köszönöm a sok szép véleményt.  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #804 Dátum: 2007. Március 12., 19:21:44 »
Most mi van?

Most mi van?  
  Nekromanta: Annak ellenére hogy a címe megjegyzésével még szenvedek, hamar belopta magát a szívembe. Nagyon komálom az olyan történeteket, amik a végén vagy a közepén (nem tudom még erre melyik vonatkozik) kezdődnek. Tinihorros hangulatot is remekül alakítják, és a halott lány -szobatárssal még meg is tudtak lepni. A fordítás/beírás is szokott minőség! Kösz Chi és Troll!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 12., 19:22:32 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
« Válasz #803 Dátum: 2007. Március 12., 19:12:44 »
A gyors kérdések nagy előnye, hogy sokat fel lehet tenni belőlük egységnyi idő alatt

Our arrows will blot out the sun!
Then we will fight in the shade.

Nem elérhető janika

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #802 Dátum: 2007. Március 12., 18:41:54 »
Mindenkinek hello!Van egy gyors kérdésem ?A klasszikus holló mikor lesz meg a vége?

Mindenkinek hello!Van egy gyors kérdésem ?A klasszikus holló mikor lesz meg a vége?

Nem elérhető janika

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #801 Dátum: 2007. Március 12., 18:20:02 »
Mindenkinek helló!egy gyors kérdésem van? Akalsszikus Holló mikor lesz befejezve?

Nem elérhető Archant

• Pókember
« Válasz #800 Dátum: 2007. Március 12., 15:57:37 »
Nekromata 2:

Király történet, érdekes szálon fut a cselekmény. A lány képességei még feltáratlanok. A zárókép ahogy beigli mondta csigázó. Beírás/fordítás 5-ös. Várom a folytatást.
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #799 Dátum: 2007. Március 12., 15:40:14 »
A Nekromanta #2:

Jó.
Tetszik ahogy kiscsaj nem tudja hogy mit is csinál, mire képes, a záró képkocka jó képregényes szokás szerint felcsigázza az embert hogy mi is lessz a folytatás (még akkor is hogy ha előre sejthető a dolog)
Beírás fordítás tökéletes. Nagyon jó minóségűek az oldalak. (maszek kérdés lett javítva valami rajtuk az eredetihez képest ? Bocsi, de van egy sorozat amit meg szeretnék csinálni, és eléggé érdekelnek az ilyen képjavítós trükkök.)

Nem elérhető neurath

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #798 Dátum: 2007. Március 12., 15:33:36 »
A Nekromanta nagyon tetszik, csak pörgettem a lapokat, gyönyörködtem a rajzokban, vitt a sztori
és már vége is lett, pont mikor a legizgalamsabb. Szuper, mégmégmég!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #797 Dátum: 2007. Március 12., 15:21:32 »
Hamut a Hamunak 2: Kezdem megkedvelni a cuccot, hála szakállmarci és hasonló beszólásoknak. Szóval Delírium marha jó fordítást csinált. A Beírás is tökéletes. Mondjuk ha "Barátságos szomszédod" utalás Pókemberre, akkor a "barátságos és közkedvelt" jobb lett volna, de azért így is jó! Kösz szépen!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #796 Dátum: 2007. Március 12., 14:30:09 »
AoD-A2A #2:
Nagyon jó a folytatás, Ash hozza szokott kétbalkéz formáját. Jópofa az önmagával harcoló hős Főleg amiatt hogy két "jó" verekszik meg.  
A fordítás beírás a szokásos hálózsák minőség. KÖszönet érte.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #795 Dátum: 2007. Március 12., 12:20:56 »
Frissültünk
A Sötétség Serege - Hamut a Hamunak #2
A Nekromanta 2.rész

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #794 Dátum: 2007. Március 08., 11:09:45 »
Most hogy honosítottatok egy új Sötétség Seregét, elolvastam a régit is. Kicsit furcsa volt a rajzstílus váltás, de mivel nem láttam a filmet, ezért nem tudom, melyik vezió illene jobban hozzá, de miindkettő tetszett! Az új stílus könyedebbé teszi a történetet, engem a HHH-ra emlékesztet egy kicsit. Ash beszólásai nagyon bejönnek (csak az a kár, hogy ilyen tipikus nagyképű amerikai karakter). Mondjuk engem az a verzó jobban érdelkelne, amikor a jövőben ébred, fel de ez a történet szál is jó. A fordítás és beírás tökéletes munka, köszönöm szépen!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #793 Dátum: 2007. Március 06., 14:50:25 »
Army Of Darkness: Ashes 2 Ashes
hihihhuaaaahuaaa Ezzzzazzzzzzz ez kellet a lelkivilágomnak !!!! Mééééégggggg illlyyyyeeeennnnnn képregények keeeelllleeeenneeeekkk.
Egyszóval gratula, ismét egy jó kis honosítással találkozhattunk. A rajzfilmszerű grafika kifejezetten illik ehez az eszement sztorihoz. Jobban tetszik mint a 3 részes mini. Egyetlen egy bajom volt csak véle, nevezetesen pöttyet sötétnek tűntek a képek, illetve még egy néha nem teljesen egyértelmű hogy melyik kocka melyik után jön.
Köszönet érte, és ennek alig várom a folytatását!!!

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
« Válasz #792 Dátum: 2007. Március 06., 11:41:38 »
Hát, ha minden jól megy, hétvégén jön a folytatása.
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető gomi

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #791 Dátum: 2007. Március 06., 11:25:44 »
Sziasztok!

A Sötétség Serege - Hamut a Hamunak #1 nagyon tetszett, egyből el is olvastam az előzményt, és a mostaninak a rajzai jobban bejöttek. Szép munka és jó fordítás, köszönet érte!

Nem elérhető Lehoczky Tamás

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #790 Dátum: 2007. Március 06., 11:08:15 »
A következő Army of D.-t én is várom, ám a filmet nem láttam (13 éves vok most), de a képregény nagyon tetszett. Ja, és lehetne még eg pár Clive Barker képregény ha van. A mostani megvan könyvben, de a képregényvátozatot is várom.

Nem elérhető Balint

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #789 Dátum: 2007. Március 06., 08:18:39 »
Ez az army of darkness baromira jó volt. Már alig várom a folytatását:D Csak így tovább!!!

A filmnek két féle befejezése létezik, és ez a képregény az eredeti befejezést folytatja, az alternatív befejezés amikor a jövőbe kerül vissza Ash. De így legalább két szálon is lehet folytatni a történetet, akárcsak a Friday the 13th és a Jason X esetében is.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 06., 08:46:26 írta talgaby »

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
« Válasz #788 Dátum: 2007. Március 05., 13:49:13 »
Egészségedre...
Lesz még egy pár...
THIS IS NOT THE END