Na hello hello.
Sajnos most akkorát csalodtam mint egy HÁZ, mégpedig a hamut a Hamunak-on. Amilyen jól indult, és tényleg egy fasza, eddig uj szálon vitte tovább a történteket, annyira el lett cs*szve a 2. rész. JAAAj, nem a beszólásokkal meg a szakállmarci dumákkal meg a többivel van a gáz, mert az mindentöl függetlenül bejött, hanem hogy mi a frásznak kellett belekeverni az Evil Dead 2 sztorit, ha egy csöppet sem használták ki. ÁÁÁH, ott még volt jopár szereplő a házban, minimum egy csaj, meg a hiányzo lapok a Necronomiconbol, meg persze a Linda széthentelése. Az is furcsa volt hgoy mi az a tábortűz aminél Linda ült, hisz annak idején ők nem raktak, és mikor Linda kiment az erdőbe, ő sem rakhatott, hisz a halottak nem raknak tüzet.
Ja, meg hgoy hova lett eldugva a Necronomicon. Ha jol emlékszem a filmben nemes egyszerüséggel sehová. Nem tudom, eléggé csuf lett igy, számomra megcsorbult az egész sztori, de kiváncsian várom a folytatást, és ha sikerül a II. filmből kikerülni, akkor remélem ujra fasza lesz, nem kell a homlokom csapdossam. Mindenesetre szorakoztató volt, nagyon birom a dumákat benne, ez a forditás k.va jo lett, a rajzok is elragadóak. Hát köszi. És nagyon várom.
A Nekromanta ellenben elkezdett bejönni. Az első rész gagyihorroros értelmetlen mészárszék és mindig-van-egy-varázskönyv-amiböl-pompomlányok-olvasni-tudnak érzete egyből ellszállt, kezdenek kérdések is megfogalmazodni, és tényleg, a halott szobatárs dolog meglepett engem is. Még meg is ugrottam ha jol emlékszem.
Na, ez fasza kis sorozat lesz ugy érzem.
Köszönet, Chi