Nosziasztok!!!
Milyen szivmelengető frissités volt emez
Az Aleister:
Hát irtam már rola eleget, de akkor most összegezve:
Eredeti sztori, érdekes megközelités, persze az adott klisék: kisváros, gyerekek (fiatalok), stb.
De ötletes a szürnyek eredete, meg amugy a megjelenésük.
No. Itt a harmadik rész. valahogy mintaha megszakadt volna a 2. rész beli káosz, és csupán egy csapat higgadt gyerek indulna el, hogy hopp, egy városnyi szörnyböl egy benyuljon az ablakon. Az már okésabb hgoy a kamrába nem mentek le. bátor kis gyerekek, az tuti.
A klisé megint ott van, a Holtak könyve. Pl. necronomicon, pneotikus kéziratok meg a többi sorstársak. Mindig van egy sötét könyv? Ráadásul semmiylen idegen, ősi betükkel, csak formálhatatlan szavakkal (hamár a könyv ősi), egy gyerek simán kiigazodik azon, amit valakik egy életen át irtak... Ennél rosszabb a libriben kaphato Necronomicon, mert az nemcsak mindenki számára érthető, de egy banális marhaság is, semmi köze a Lovecraft által kitalált könyvhöz.
na de most komolyan. Azt hitttem valami eredeti lesz a befejezés, valami survival horror, vagy antihappy end. Sajnálom kimondani de csalodtam a sztori végében. Lehet hogy tul sokat vártam... A gyerek aki megpuszil egy hullát. Na jo, aztán minden hipp hopp vissazváltozik egy szempillantásra. Miért? Pedig olyan jo terep volt még valami mocskos akcióra, csakhgoy egy picit legyen már nehezebb az a fránya megváltás. Lehet tényleg kellett volna az a 4. rész, picit huuuzni a dolgot. A dilis faterral meg a diliházas befejezéssel talán picit megnyugodhatna az ember, de olyan LaFontaine-es tanulságmesének érzem a végét. A bácsi akire csunyán néztek rossazt tesz, aztán megbánja, hisz az milyen rossz ha ő is rossz fát tesz a tüzre. Tudom most utálni fogtok, de szubjektiv vélemény. A forditás kitünő, és a rajzok is faszák, mondjuk a 2. rész több hatalmasat tartalmazott, meg persze töb eksönt és szörnyet, de a könyvböl felolvaso csajszi zseniálisan van ábrázolva. köszönjük szépen kedves Blixxxa - Szimonz , igazán frenetikus munkát végeztetek. Jo látni hogy egy pillanat alatt lebilincseltétek az egész oldalt a k.regénnyel
A Haláli Hullák hajnalárol pedig annyit, hogy akinek tetszett és eddig csak ennyit látott hgoy képregény van, az keressen utána gyooorsan valahol (na nemillik videotékát mondani, mikor ott a torrent), ugyanis létezik ez ugyanigy filmen is, és ott sokkal inkább kijön a szereplők banalitása, a káosz fokozatos elszabadulása és az iszonyatos poénok minden eddigi zombifilmet megcsufolva egy igen komoly zombifilmben. haláli, tehán mindenkinek ajánlom, én eddig vagy tizenhétszer néztem meg de nem tudom megunni.