0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Szerintem az Aleister az utóbbi idők legsötétebb sztorija, alig várom a következő részeket. Nekem Lugosi féle horror történetek jutnak az eszembe, nem?
Amerikában a képregényeket egy tonna reklám kíséretében adják ki. És azok igen pofátlan módon a sztori közepén vannak össze-vissza elhelyezve. Ezért ugrálnak a számok. (Néha csinálnak olyan scant, amiben bennehagyják a reklámokat. Ha egyszer találkozol olyannal, akkor majd Te is meglátod).
Válaszoljon már valaki a kérdésemre. Vagy ha nem tudjátok folytatni, akkor legalább a képregény elérhetőségét adjátok meg és megpróbálom lefordítani.
Ezúton elkezdeném a nyalást Killjoy kollegának, ha már ilyen jól belemelegedett akkor folytatjuk-e a bulit?
Hadd kérdezzem meg, hogy a Holló bármelyik sorozatát tervezitek folytatni? ( A kalsszikusnak jobban örülnék)
Pillanatnyi düh pár több száz éves tapasztalat ellen. És még le is győzi a seriff a főnököt, és még a tudata is megmarad. Nah szerintem egy kicsit eröltetett igy, de hihető. Danke SÖr
Ennél a kiadónál minden képregény ebben az akvarell stílusban készül ?
Beleolvastam a Nekromantába. Nem nagyon tetszik.
Amikor hazaérek (úgy kb. 8 óra körül) megigérem, hogy leírom gondolataimat
Úgynézki 8 órából 9 óra lett. Néha megesik nálam Akkor kezdem:
A beírás szintén nagyszerű, semmi gond korrekt munka, bár a lapok alján lévő sorszámozás mintha el lenne írva, nekem az 5. lap után a 8. sorszámú van, továbbá a 14,15, 21.sorszámú lap hiányzik.