HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
trougal:
Ja és bocs kihagytam a két legfontosabbat : a Ragadozókat (imádom Marini munkáit) és a Sötétség seregének első szériáját .
trougal:
OK ! Tegnap kicsit elkapott a borúlátás . Azért még vannak itt kedvencek . Lovecrafttól minen jöhet . Gaiman többnyire jó . A Holló klasszikus pedig azóta szívem csücske, mióta a film kapcsán olvastam róla a Cinemában . Úgy kb. 10 éve .
Daredevil:
Ozzyről pedig ez köztudott volt.
Galamb:
Köszönöm a Kaszáska második részét is aranyos képregény a maga módján, tetszik a kissé morbid hangulat. a fordítás is pazar!
U.I.: Ozzy O. érdekes körökben mozog!
Sepi:
Nekem is.
--- Idézetet írta: trougal ---Nem hinném , hogy nálunk Szombathelyen rajtam kívül lenne akár 50 ember aki rendszeresen ruház be erre a műfajra . Szomorú hogy azon alulművelt emberek véleménye a domináns akik lekezelően viszonyulnak a témához .
--- Idézet vége ---
Ne gondold azt, hogy máshol sokkal jobb a helyzet, hiszen ha azt vesszük amerikában sem mennek sokkal jobban a képregények, hiszen a top eladásokat vezető címek is kb 150 ezer körül mozognak, ami egy akkora országban, mint az USA, ahol ha jól tudom több, mint 300 millióan laknak, ez is eléggé elenyésző. A különbség az, hogy ott a kiadók a sok címmel fent tudnak maradni. De arányokat tekintve majdnem ugyanaz a helyzet itt is (csak nálunk jóval kevesebb cím jelenik meg).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése