HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (184/398) > >>

Predash:
Üdvözlet!
Igazából jobb topicot nem találtam, ahova beírhatnám, de ha romlott szememnek adna valaki egy email címet, amire ezzel kapcsolatban írhatok, akkor nagyon szívesen venném.
Tehát a lényeg, hogy pár napon belül birtokomba kerül az (elvileg) összes létező megjelent Spawn képregény, beleértbe a Dark Ages, Hellspawn, Spin Offokat is és minden egyéb dolgot.
Szóval ha a Hálózsák igényt tart rá, akkor nagy örömmel küldözgetem oda vissza a dolgokat.( Mindez szép nagy felbontású kép formájában lesz meg)
Előre is kösz a választ, ha valaki emailben válaszol, az meg még jobb
(predator969@freemail.hu)

SithLord:
Üdv! Köszi az új Purgatórium-ot!  Elolvastam a másik kettőt is,nekem tetszett!  Azt tényleg lehet érezni,hogy a kellős közepén van a story,mert nagyon csapong a történet,de bemutató céljából megteszi. Ha folytatnátok én örülnék neki!
Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Az ERŐ legyen veletek!!!

talgaby:
Ez egyelőre egy réges-régi ComiX Art-lemaradás, egyébként tényleg a kellős közepe a Purgatory-szériának. De eddig nincsen tervbe véve bármiféle folytatás/előzmény. Legalábbis senki nem szólt róla. Meg eddig nem is nagyon tolongtak érte (talán még Gabe, amikor még fórumozgatott itt-ott, de másról nem tusok).

Gara84:
Éljen az új frissítés!
Már régóta vártam erre, nagyon örülök az új képregénynek.
Azt nem lehet tudni, hogy elkezditek a Purgatóriumot az elejétől is honosítani, mert ha jól tudom, ez csak külön történet, valahol az egész cselekmény közepén (ha jól emlékszem).
Előre is köszönöm a választ:
G.

Troll:
Frissültünk
Purgatórium - Az Istennő Lázadása #3

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése